«Άκουσε» την ποινή του 51χρονος - Έφερε στην Κύπρο παράτυπους μετανάστες

«Άκουσε» την ποινή του 51χρονος - Έφερε στην Κύπρο παράτυπους μετανάστες

Ποινή φυλάκισης 24 μηνών, επέβαλε χθες το Επαρχιακό Δικαστήριο Αμμοχώστου, σε 51χρονο, τον οποίο έκρινε ένοχο για τα αδικήματα της παράνομης εισόδου στο έδαφος της Κυπριακής Δημοκρατίας και της υποβοήθησης υπηκόων τρίτης χώρας για παράνομη είσοδο στη Δημοκρατία.

Ο 51χρονος είχε συλληφθεί στις 2 Απριλίου 2024, μετά από εξασφάλιση μαρτυρίας, ότι ήταν ο πλοηγός βάρκας, που αφίχθηκε στις ακτές της Κύπρου, την ίδια μέρα, στην οποία επέβαιναν 25 μετανάστες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Έρχεται Κύπρο ο Μακρόν – Υπογραφή αναβαθμισμένης στρατηγικής εταιρικής συνεργασίας

Έρχεται Κύπρο ο Μακρόν – Υπογραφή αναβαθμισμένης στρατηγικής εταιρικής συνεργασίας

Στην επερχόμενη επίσκεψη του Γάλλου Προέδρου, Εμανουέλ Μακρόν, στην Κύπρο αναφέρθηκε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τον χαιρετισμό του στην τελετή της Πρεσβείας της Γαλλίας στην Κύπρο για τον εορτασμό της Ημέρας της Βαστίλης, που πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Γαλλοκυπριακό Σχολείο στη Λευκωσία.

BEST OF TOTHEMAONLINE