Νέο τροχαίο στον αυτοκινητόδρομο - Έκλεισε τμήμα της δεξιάς λωρίδας - Δείτε που

Νέο τροχαίο στον αυτοκινητόδρομο - Έκλεισε τμήμα της δεξιάς λωρίδας - Δείτε που

Λόγω σύγκρουσης δύο οχημάτων, που συνέβη πριν από λίγο στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λεμεσού, έχει κλείσει τμήμα της δεξιάς λωρίδας του δρόμου, παρά την έξοδο Μονής.

Στην περιοχή παρατηρείται πυκνή τροχαία κίνηση και οι οδηγοί προτρέπονται να είναι ιδιαίτερα προσεχτικοί και να διατηρούν αποστάσεις ασφαλείας από τα προπορευόμενα οχήματα. Καλούνται επίσης να συμμορφώνονται με τις υποδείξεις των αστυνομικών, που βρίσκονται στη σκηνή.

ΝΕΟΤΕΡΟ: Δόθηκε στην κυκλοφορία η δεξιά λωρίδα του αυτ/μου Λ/σίας–Λ/σού, παρά την έξοδο Μονής, που είχε κλείσει λόγω οδικής σύγκορυσης. Πυκνή τροχαία κίνηση στην περιοχή. Οι οδηγοί να είναι προσεκτικοί και να διατηρούν αποστάσεις ασφαλείας από τα άλλα οχήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τραγωδία στη Λεμεσό: Στο μικροσκόπιο οι οικονομικές διαφορές του ζευγαριού – Σε κρίσιμη κατάσταση η 46χρονη μετά τα πυρά του συζύγου της

Τραγωδία στη Λεμεσό: Στο μικροσκόπιο οι οικονομικές διαφορές του ζευγαριού – Σε κρίσιμη κατάσταση η 46χρονη μετά τα πυρά του συζύγου της

Συγκλονισμένη παραμένει η κοινωνία από την πρωτοφανή οικογενειακή τραγωδία που εκτυλίχθηκε το πρωί της Τρίτης στα Πολεμίδια, με έναν 55χρονο Αστυνομικό αστυνομικό να πυροβολεί με το υπηρεσιακό του όπλο την 46χρονη σύζυγο του και στη συνέχεια να βάζει τέρμα στη ζωή του.

BEST OF TOTHEMAONLINE