Συμμετείχε σε κύκλωμα διακίνησης μεταναστών - Χειροπέδες σε 30χρονο

Συμμετείχε σε κύκλωμα διακίνησης μεταναστών - Χειροπέδες σε 30χρονο

Πρόσωπο ηλικίας 30 ετών, εναντίον του οποίου εκκρεμούσε δικαστικό ένταλμα σύλληψης αναφορικά με διερευνώμενη υπόθεση που αφορούσε σε κύκλωμα διακίνησης μεταναστών, συνελήφθη χθες το απόγευμα στο αεροδρόμιο Πάφου, αμέσως μετά την άφιξη του από ευρωπαϊκή χώρα.

Για την ίδια υπόθεση, είχαν συλληφθεί άλλα τέσσερα πρόσωπα, μετά από συντονισμένη επιχείρηση που είχε πραγματοποιηθεί στις 18/01/2024 στις επαρχίες Λεμεσού και Πάφου, από μέλη του ΤΑΕ Αρχηγείου, της Υπηρεσίας Αλλοδαπών και Μετανάστευσης και της ΜΜΑΔ.

Το ΤΑΕ Αρχηγείου συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ικανοποίηση Χριστοδουλίδη για τον διορισμό Φίτο: «Αποτέλεσμα της συνεπούς στρατηγικής μας»

Ικανοποίηση Χριστοδουλίδη για τον διορισμό Φίτο: «Αποτέλεσμα της συνεπούς στρατηγικής μας»

Ιδιαίτερη ικανοποίηση επικρατεί στη Λευκωσία μετά την απόφαση της Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, να διορίσει τον Εκτελεστικό Αντιπρόεδρο της Κομισιόν, Ραφαέλε Φίτο, ως Ειδικό Απεσταλμένο της ΕΕ για το Κυπριακό.

BEST OF TOTHEMAONLINE