Συμμετείχε σε κύκλωμα διακίνησης μεταναστών - Χειροπέδες σε 30χρονο

Συμμετείχε σε κύκλωμα διακίνησης μεταναστών - Χειροπέδες σε 30χρονο

Πρόσωπο ηλικίας 30 ετών, εναντίον του οποίου εκκρεμούσε δικαστικό ένταλμα σύλληψης αναφορικά με διερευνώμενη υπόθεση που αφορούσε σε κύκλωμα διακίνησης μεταναστών, συνελήφθη χθες το απόγευμα στο αεροδρόμιο Πάφου, αμέσως μετά την άφιξη του από ευρωπαϊκή χώρα.

Για την ίδια υπόθεση, είχαν συλληφθεί άλλα τέσσερα πρόσωπα, μετά από συντονισμένη επιχείρηση που είχε πραγματοποιηθεί στις 18/01/2024 στις επαρχίες Λεμεσού και Πάφου, από μέλη του ΤΑΕ Αρχηγείου, της Υπηρεσίας Αλλοδαπών και Μετανάστευσης και της ΜΜΑΔ.

Το ΤΑΕ Αρχηγείου συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο ΔΗΣΥ μπροστά στον καθρέφτη του 2028 -Οι εσωτερικές γραμμές, το «διπλοπόρτι» και ο Χριστοδουλίδης

Ο ΔΗΣΥ μπροστά στον καθρέφτη του 2028 -Οι εσωτερικές γραμμές, το «διπλοπόρτι» και ο Χριστοδουλίδης

Δεν είναι μόνο ο Καρούσος με τον Δίπλαρο. Δεν είναι μόνο ο Τορναρίτης. Και ασφαλώς δεν είναι μόνο μια ακόμη εσωκομματική αναστάτωση. Στον ΔΗΣΥ εξελίσσεται κάτι βαθύτερο: μια συζήτηση για την επόμενη ημέρα της παράταξης, η οποία θέτει στο τραπέζι τη σχέση με τον Νίκο Χριστοδουλίδη, τα πρόσωπα που θα πρωταγωνιστήσουν το 2028 και τα όρια της κομματικής πειθαρχίας.