Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Ελεύθεροι οι 2 από τους 10 – Αναμένεται να ασκήσει έφεση ο ένας

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Ελεύθεροι οι 2 από τους 10 – Αναμένεται να ασκήσει έφεση ο ένας

Ενώπιον του Μόνιμου Κακουργιοδικείου Λευκωσίας παραπέμφθηκαν οκτώ – από τα 10 - πρόσωπα που συνελήφθησαν για την υπόθεση απόπειρας φόνου εναντίον του 34χρονου, η οποία διαπράχθηκε στις 23 Απριλίου στην Ανθούπολη.

Τα άλλα δυο πρόσωπα που συνελήφθησαν για την ίδια υπόθεση αφέθηκαν ελευθέρα, ενώ η διαδικασία βρίσκεται σε εξέλιξη.

Όπως πληροφορείται το ThemaOnline, αναμένεται να καταχωρηθεί αίτημα για έφεση, από ένα εκ των οκτώ συλληφθέντων της υπόθεσης.

Περισσότερα σε λίγο…

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τα είπαν με Μαλά οι κτηνοτρόφοι - Zητούν συνάντηση με ΠτΔ και προειδοποιούν με κινητοποιήσεις

Τα είπαν με Μαλά οι κτηνοτρόφοι - Zητούν συνάντηση με ΠτΔ και προειδοποιούν με κινητοποιήσεις

Συνάντηση με τριμελή αντιπροσωπεία του νεοσύστατου συνδέσμου «Η Φωνή των κτηνοτρόφων» είχε το Σάββατο ο Επικεφαλής της Ειδικής Επιστημονικής Επιτροπής για την Ανασυγκρότηση και Αναβάθμιση του Κτηνοτροφικου Τομέα και Πρόεδρος του Ινστιτούτου Κύπρου, Σταύρος Μαλάς, με εκπρόσωπο των κτηνοτρόφων Χριστόδουλο Χριστοδούλου να επαναλαμβάνει στο ΚΥΠΕ το αίτημά τους για συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και να προειδοποιεί για το ενδεχόμενο νέων κινητοποιήσεων.