Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Ελεύθεροι οι 2 από τους 10 – Αναμένεται να ασκήσει έφεση ο ένας

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Ελεύθεροι οι 2 από τους 10 – Αναμένεται να ασκήσει έφεση ο ένας

Ενώπιον του Μόνιμου Κακουργιοδικείου Λευκωσίας παραπέμφθηκαν οκτώ – από τα 10 - πρόσωπα που συνελήφθησαν για την υπόθεση απόπειρας φόνου εναντίον του 34χρονου, η οποία διαπράχθηκε στις 23 Απριλίου στην Ανθούπολη.

Τα άλλα δυο πρόσωπα που συνελήφθησαν για την ίδια υπόθεση αφέθηκαν ελευθέρα, ενώ η διαδικασία βρίσκεται σε εξέλιξη.

Όπως πληροφορείται το ThemaOnline, αναμένεται να καταχωρηθεί αίτημα για έφεση, από ένα εκ των οκτώ συλληφθέντων της υπόθεσης.

Περισσότερα σε λίγο…

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το νέο δίδυμο της Δεξιάς; Οι γέφυρες Χριστοδουλίδη-Αννίτας και το βλέμμα στο 2028

Το νέο δίδυμο της Δεξιάς; Οι γέφυρες Χριστοδουλίδη-Αννίτας και το βλέμμα στο 2028

Μπορεί στο 16ο συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας στην Αθήνα να μην βρέθηκαν ποτέ μαζί στο ίδιο βήμα, όμως όσοι παρακολουθούν προσεκτικά τις πολιτικές κινήσεις σε Λευκωσία και Πινδάρου, δύσκολα αγνοούν το πολιτικό υπονοούμενο πίσω από τις τοποθετήσεις του Προέδρου Νίκου Χριστοδουλίδη και της προέδρου του ΔΗΣΥ, Αννίτας Δημητρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE