Ολοκληρώθηκε η νεκροτομή του 43χρονου που «ξεψύχησε» στην άσφαλτο - Τι κατέδειξε

Ολοκληρώθηκε η νεκροτομή του 43χρονου που «ξεψύχησε» στην άσφαλτο - Τι κατέδειξε

Ολοκληρώθηκε η νενομισμένη νεκροτομή επί της σορού του άτυχου 43χρονου, Atanas Bornev, από τον ιατροδικαστή Ορθόδοξο Ορθοδόξου.

Σύμφωνα με τα ευρήματα της νεκροτομής, ο 43χρονος υπέστη βαρύτατη κρανιοεγκεφαλική κάκωση και πολλαπλές κακώσεις σώματος και ζωτικών οργάνων.

Υπενθυμίζεται ότι η σύγκρουση συνέβη γύρω στις 9.30μ.μ. της Τετάρτης (22/5) σε σημείο του αυτοκινητόδρομου Λεμεσού – Λευκωσίας, παρά τον Κόρνο, όταν κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, ο 43χρονος, έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου που οδηγούσε, με αποτέλεσμα να προσκρούσει στο διαχωριστικό κιγκλίδωμα του δρόμου και ακολούθως να συγκρουστεί με αυτοκίνητο, που οδηγούσε 23χρονος.

Από τη σύγκρουση ο 43χρονος εγκλωβίστηκε στο όχημά του και για τον απεγκλωβισμό του, χρειάστηκε η επέμβαση μελών της ΕΜΑΚ.

Οι δύο οδηγοί μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του 43χρονου, ενώ ο 23χρονος, αφού έτυχε των πρώτων βοηθειών έλαβε εξιτήριο.

Η Τροχαία Λάρνακας διερευνά τα αίτια της σύγκρουσης.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης: «Δεν πρόκειται να εμπλακώ σε προεκλογικό αγώνα» – Ποιες είναι οι προτεραιότητές του

Χριστοδουλίδης: «Δεν πρόκειται να εμπλακώ σε προεκλογικό αγώνα» – Ποιες είναι οι προτεραιότητές του

Τη θέση ότι η Κυβέρνηση δεν πρόκειται να εμπλακεί σε προεκλογική εκστρατεία, παρά την κριτική που δέχεται από κόμματα για παροχολογία και για τα κυριακάτικα βίντεο του Προέδρου της Δημοκρατίας, διατύπωσε τη Δευτέρα ο Νίκος Χριστοδουλίδης. Υπογράμμισε πως υπάρχουν σοβαρά ζητήματα που απαιτούν κυβερνητική προσοχή, με πρώτο το Κυπριακό, καθώς και θέματα εσωτερικής διακυβέρνησης και μεταρρυθμίσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE