Ξέσπασε μεγάλη πυρκαγιά στη Λεμεσό: Προσπάθεια προστασίας κατοικιών και υποστατικών - Δείτε φωτογραφίες

Ξέσπασε μεγάλη πυρκαγιά στη Λεμεσό: Προσπάθεια προστασίας κατοικιών και υποστατικών - Δείτε φωτογραφίες

Μεγάλη πυρκαγιά ξέσπασε το απόγευμα της Παρασκευής (24/5) παρά την Κοινότητα Παραμάλι της Επαρχίας Λεμεσού.

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, Ανδρέα Κεττή, υπήρξε άμεση ανταπόκριση με τέσσερα πυροσβεστικά οχήματα.

Επιπλέον ενισχύονται οι δυνάμεις και από Τμήμα Δασών με τρία πυροσβεστικά οχήματα, τρία από Βρετανικές Βάσεις, τρία από Support Cy, και ενημερώθηκε για ανταπόκριση και η Πολιτική Άμυνα. Επιπρόσθετα ενεργοποιούνται, αεροσκάφος του Δασών, δύο Ιορδανικά ελικόπτερα συνοδεύομενα από ελικόπτερο Ε.Φ ως επίσης ελικόπτερο της Αστυνομίας και ελικόπτερο των Βάσεων.

Στην περιόχη πνέουν ισχυροί άνεμοι και κινδυνεύει κατοικημένη παριοχή. Οι επιγείες δυνάμεις επικεντρώνουν την προσπάθεια τους στην προστασία κατοικιών και υποστατικών. 

Δείτε φωτογραφία:

 

Δείτε φωτογραφία που αναρτήθηκε από την σελίδα Atlas Fireteam:

:

 

Δείτε φωτογραφία που αναρτήθηκε σπό την σελίδα Kitasweather:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πώς η υπόθεση «Σάντη» ανατρέπει τους σχεδιασμούς των κομμάτων εν μέσω προεκλογικού για τις βουλευτικές - Αμηχανία και ισορροπίες σε τεντωμένο σχοινί

Πώς η υπόθεση «Σάντη» ανατρέπει τους σχεδιασμούς των κομμάτων εν μέσω προεκλογικού για τις βουλευτικές - Αμηχανία και ισορροπίες σε τεντωμένο σχοινί

Η υπόθεση «Σάντη» ήρθε τη χειρότερη, ή ίσως την πιο αποκαλυπτική στιγμή, για το πολιτικό σύστημα της Κύπρου. Εν μέσω προεκλογικής εκστρατείας για τις βουλευτικές εκλογές, εκεί όπου τα κόμματα επιδιώκουν να επιβάλλουν τη δική τους ατζέντα, μια υπόθεση με βαριές καταγγελίες και έντονο κοινωνικό αποτύπωμα, ήρθε να ανατρέψει τους σχεδιασμούς και να φέρει στην επιφάνεια κάτι βαθύτερο: την αμηχανία.

BEST OF TOTHEMAONLINE