ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μέσα στο κατακαλόκαιρο επιστρέφουν οι... βροχές - Πότε και που αναμένεται να «ανοίξουν» οι ουρανοί

Μέσα στο κατακαλόκαιρο επιστρέφουν οι... βροχές - Πότε και που αναμένεται να «ανοίξουν» οι ουρανοί

Ασθενής χαμηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή, σύμφωνα με το δελτίο καιρού του Τμήματος Μετεωρολογίας.

Απόψε ο καιρός θα καταστεί κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς και τοπικά μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ, για να καταστούν σταδιακά βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς, 3 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 17 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 19 στα παράλια και γύρω στους 13 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο τοπικά αυξημένες νεφώσεις πιθανό να δώσουν μεμονωμένη βροχή κυρίως στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, μέτριοι μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 30 βαθμούς στο εσωτερικό, στους 28 στα παράλια και γύρω στους 24 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο βράδυ ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς, 3 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη.

Την Κυριακή ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, με τοπικά αυξημένες νεφώσεις μετά το μεσημέρι.

Τη Δευτέρα ο καιρός θα είναι παροδικά κυρίως συννεφιασμένος όπου αναμένονται μεμονωμένες βροχές ή και μεμονωμένη καταιγίδα ενώ στην ατμόσφαιρα θα αιωρείται σκόνη. Την Τρίτη θα εμφανίζονται αυξημένες νεφώσεις κυρίως στα ορεινά.

Η θερμοκρασία δεν αναμένεται να σημειώσει αξιόλογη μεταβολή κατά το τριήμερο για να κυμανθεί κοντά στις μέσες κλιματολογικές τιμές.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top