Καρέ-καρέ η επιχείρηση διάσωσης τραυματία στην Άμμο του Καμπούρη - Δείτε βίντεο

Καρέ-καρέ η επιχείρηση διάσωσης τραυματία στην Άμμο του Καμπούρη - Δείτε βίντεο

Την 24η Μαΐου 2024 και ώρα 18:15, το ΚΣΕΔ Λάρνακας έλαβε πληροφορία για τραυματισμένο άτομο σε κίνδυνο στη θαλάσσια περιοχή πλησίον παραλίας Άμμος του Καμπούρη.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΚΣΕΔ, το εν λόγω άτομο βρισκόταν σε βράχο σε απόσταση από την ακτή, στον οποίο λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών, δεν ήταν εφικτή η προσέγγιση δια θαλάσσης.

Το ΚΣΕΔ προχώρησε σε εφαρμογή του Εθνικού Σχεδίου «ΝΕΑΡΧΟΣ» κινητοποιώντας ελικόπτερο της Μονάδας Αεροπορικών Επιχειρήσεων της Αστυνομίας το οποίο, αφού περισυνέλεξε το κινδυνεύοντα, τον μετέφερε στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου για περίθαλψη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ για ναυάγιο σε Αμμόχωστο και Κερύνεια: «Στις ανθρώπινες τραγωδίες ο πόνος είναι ο ίδιος»

ΠτΔ για ναυάγιο σε Αμμόχωστο και Κερύνεια: «Στις ανθρώπινες τραγωδίες ο πόνος είναι ο ίδιος»

Συλλυπητήρια εκ μέρους της Πολιτείας εξέφρασε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης προς τις οικογένειες όσων έχασαν τη ζωή τους την περασμένη βδομάδα κατά την κακοκαιρία αλλά και με το ναυάγιο στην Κερύνεια.

BEST OF TOTHEMAONLINE