Δημοσκόπηση OMEGA: Η «μάχη» για την τρίτη έδρα, η παράσταση νίκης των Ευρωεκλογών και τα φαβορι για την θέση Δημάρχου

Δημοσκόπηση OMEGA: Η «μάχη» για την τρίτη έδρα, η παράσταση νίκης των Ευρωεκλογών και τα φαβορι για την θέση Δημάρχου

Μεγάλη δημοσκόπηση ενόψει των διπλών εκλογών της 9ης Ιουνίου 2024 παρουσίασε το Omega Channel, στην εκπομπή Omega Δημοκρατία, την Παρασκευή 24 Μαΐου στις 22:20.

Η δημοσκόπηση έδωσε απαντήσεις για σωρεία ερωτημάτων όπως την ικανοποίηση από το έργο του Προέδρου και της Κυβέρνησης, την ικανοποίηση από το έργο της αντιπολίτευσης (ΔΗΣΥ-ΑΚΕΛ) καθώς και την δημοτικότητα του Προέδρου της Δημοκρατίας καθώς και των Πολιτικών Αρχηγών κομμάτων, ενόψει των εκλογών της 9ης Ιουνίου.

Καταληκτικά, η δημοσκόπηση ανέδειξε την πρόθεση ψήφου των πολιτών καθώς και τα φαβορί τόσο για τις Ευρωεκλογές όσο και για τις Τοπικές Εκλογές.

Δείτε αναλυτικά πάρακάτω τα επικρατέστερα κόμματα στις Ευρωεκλογές, την «μάχη» για την τρίτη έδρα καθώς και τους επικρατέστερους υποψήφιους για την θέση Δημάρχου στις Επαρχίες της Κύπρου.

Δείτε ολόκληρη την παρουσίαση της έρευνας:

 

 

 

 

 

 

 

 

Σημειώνεται ότι η δημοσκόπηση έγινε από την Pulse Market Research.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Τραγωδία στην άσφαλτο: Υπέκυψε ο 19χρονος Χρίστος Χριστάκης, τραυματίας του τροχαίου στο Μακένζι

Τραγωδία στην άσφαλτο: Υπέκυψε ο 19χρονος Χρίστος Χριστάκης, τραυματίας του τροχαίου στο Μακένζι

Υπέκυψε στο μοιραίο ο νεαρός Χρήστος Χρηστάκη, 19 ετών από την Αραδίππου, ο οποίος νοσηλευόταν στο Νοσοκομείο American Medical Center στη Λευκωσία ύστερα από κρίσιμο τραυματισμό του το βράδυ της Δευτέρας, 18 Αυγούστου.

BEST OF TOTHEMAONLINE