ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Πανηγύρι» ο καιρός: 32 βαθμοί, σκόνη και… βροχές – Πού θα πέσουν

«Πανηγύρι» ο καιρός: 32 βαθμοί, σκόνη και… βροχές – Πού θα πέσουν

Ασθενής χαμηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή σύμφωνα με το τελευταίο δελτίο καιρού για την ημέρα από το Τμήμα Μετεωρολογίας.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ κατά τις αυγινές ώρες, κυρίως στα νοτιοανατολικά, αναμένεται να σχηματιστεί αραιή ομίχλη. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί αρχικά, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ και αργότερα ασθενείς, 3 Μποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί λίγο ταραγμένη και στα ανατολικά και νότια ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 16 βαθμούς στο εσωτερικό και στα νότια παράλια, γύρω στους 17 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 12 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο Κυριακή ο καιρός, αρχικά θα είναι κυρίως αίθριος, για να καταστεί σταδιακά μερικώς συννεφιασμένος και από αργά το απόγευμα παροδικά κυρίως συννεφιασμένος, ενώ στην ατμόσφαιρα θα παρατηρείται αραιή σκόνη. Ο άνεμοι θα πνέουν αρχικά, κυρίως νoτιοανατολικοί ως νοτιοδυτικοί ασθενείς 3 Μποφόρ, για να καταστούν σταδιακά κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 32 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 26 στα δυτικά παράλια, γύρω στους 28 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 23 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο βράδυ ο καιρός θα είναι παροδικά κυρίως συννεφιασμένος, ενώ αργότερα αναμένονται μεμονωμένες βροχές ή και καταιγίδα κυρίως στο βόρειο μισό. Οι άνεμοι θα καταστούν σταδιακά κυρίως βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί ασθενείς 3 Μποφόρ και η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη.

Κατά τις αυγινές ώρες της Δευτέρας στα βόρεια, καθώς και το μεσημέρι στα ορεινά, αυξημένες νεφώσεις αναμένεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές ή και μεμονωμένη καταιγίδα. Την Τρίτη και την Τετάρτη ο καιρός αρχικά θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ αργότερα τοπικά αυξημένες νεφώσεις αναμένεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές, κυρίως στα ορεινά.

Η θερμοκρασία αναμένεται να σημειώσει σταδιακά μικρή πτώση κατά το τριήμερο για να κυμανθεί κοντά στις μέσες κλιματολογικές τιμές.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο: Πως λειτουργεί - Ποιος ο ρόλος των Ευρωβουλευτών και πόσες έδρες έχει κάθε χώρα

Τριήμερο Κατακλυσμού: Θα ξεπεράσει το 80% η πληρότητα στα ξενοδοχεία – «Τίμησαν» τα πακέτα οι Κύπριοι – Πόσα πάει η διαμονή

Φουσκωμένος λογαριασμός ρεύματος: Τι να κάνεις εάν ο μετρητής δείχνει διαφορετική κατανάλωση

Έβγαλε λαβράκι η ΥΚΑΝ: «Τσάκωσαν» δύο πρόσωπα με 1,5kg κάνναβη - Τους πέρασαν χειροπέδες

Συγκλονιστικό βίντεο του Δημήτρη Σταρόβα έναν μήνα μετά το εγκεφαλικό επεισόδιο - «Κάθε μέρα βελτιώνομαι»



Εβδομάδα εσωτερικών ζυμώσεων για τα κόμματα του κέντρου - Αυξάνονται οι φωνές αμφισβήτησης των ηγεσιών

Εβδομάδα εσωτερικών ζυμώσεων για τα κόμματα του κέντρου - Αυξάνονται οι φωνές αμφισβήτησης των ηγεσιών

Ενώ διανύουμε τη δεύτερη εβδομάδα μετά τις εκλογές της 9ης Ιουνίου, τα κόμματα του κέντρου τα οποία έχουν υποστεί μεγάλες απώλειες στις ευρωεκλογές, προσπαθούν να φιλτράρουν το αποτέλεσμα, κάνοντας τις δικές τους αναλύσεις για το τι πραγματικά έφταιξε.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top