Οχάιο: Οι γκρινιάρικες πόζες ενός μωρού έχουν τρελάνει το διαδίκτυο - Δείτε φωτογραφίες

Οχάιο: Οι γκρινιάρικες πόζες ενός μωρού έχουν τρελάνει το διαδίκτυο - Δείτε φωτογραφίες

Η φωτογράφιση ενός νεογέννητου μωρού στο Σινσινάτι του Οχάιο έγινε viral και ο λόγος είναι εμφανής.

Η φωτογράφος μοιράστηκε στο διαδίκτυο φωτογραφίες με την ξεκαρδιστική γκρίνια στην έκφραση του μωρού.

Μόλις 7 ημερών

Το βρέφος, ήταν μόλις 7 ημερών όταν η μαμά του, το πήγε για φωτογράφηση με τη φωτογράφο Lauren Carson, νωρίτερα αυτό το μήνα, σύμφωνα με το abcnews.go.com.

Η Carson δημοσίευσε αργότερα τις εικόνες του μωρού στον φωτογραφικό της λογαριασμό στο Facebook και μοιράστηκε γιατί η συγκεκριμένη φωτογράφιση ξεχώρισε γι’ αυτήν σε σύγκριση με άλλες που είχε κάνει στο παρελθόν.

 

«Φωτογραφίζω νεογέννητα εδώ και μια δεκαετία και έχω δει εκατοντάδες μωρά που μου έχουν χαρίσει τόνους υπέροχων εκφράσεων», έγραψε στην ανάρτηση την περασμένη εβδομάδα. «Αλλά καμία, και εννοώ ΚΑΜΙΑ δεν συγκρίνεται με τα βλέμματα που μου έριξε αυτός ο γλυκός τύπος».

Η ανάρτηση έγινε αμέσως viral, συγκεντρώνοντας πάνω από 156.000 likes και συνεχίζει να μετράει.

Σε αντίθεση με ό,τι αποτυπώθηκε στις εικόνες, η Carson δήλωσε ότι το μωράκι δεν ήταν στην πραγματικότητα κακόκεφος κατά τη διάρκεια της φωτογράφισης.

«Ήταν απόλυτα ικανοποιημένος» εξήγησε. «Δεν ήταν ιδιότροπος. Δεν έκλαιγε και δεν είχε οποιαδήποτε ένδειξη ότι αισθανόταν πραγματικά άβολα ή αναστατωμένος. Απλώς μας έκανε γκριμάτσες… » είπε.

Ένας από τους χρήστες σχολίασε κάτω από τις φωτογραφίες ότι το μωρό γεννήθηκε με… δάνειο.

Πηγή: in.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

Δεκαπέντε χρόνια συμπληρώνονται από τη φονική έκρηξη στη ναυτική βάση «Ευάγγελος Φλωράκης» στο Μαρί, μια τραγωδία που σημάδεψε βαθιά την Κύπρο και κόστισε τη ζωή σε 13 ανθρώπους που βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή του καθήκοντος. Κατά το ετήσιο μνημόσυνο των πεσόντων, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης τίμησε τη μνήμη τους, υπογραμμίζοντας το χρέος της Πολιτείας να διασφαλίζει την ασφάλεια των πολιτών και ζητώντας συγγνώμη για τα λάθη και τις παραλείψεις που οδήγησαν στην τραγωδία.

BEST OF TOTHEMAONLINE