Αρχιεπισκοπή Αθηνών: Βαρύτατα προσβλητική και χυδαία πράξη το βίντεο TikTok με τον Ιερώνυμο να διαφημίζει δήθεν θεραπεία

Αρχιεπισκοπή Αθηνών: Βαρύτατα προσβλητική και χυδαία πράξη το βίντεο TikTok με τον Ιερώνυμο να διαφημίζει δήθεν θεραπεία

Ως κακόγουστο, φθηνό και ποινικά κολάσιμο προϊόν, κατασκευασμένο σε εργαστήρια εικόνας και ήχου, χαρακτηρίζει σε ανακοίνωσή της η Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών βίντεο που έχει αναρτηθεί στο TikTok και παρουσιάζει τον Αρχιεπίσκοπο κ.κ. Ιερώνυμο να διαφημίζει δήθεν θεραπεία για την καταπολέμηση αρθρίτιδας και λοιπών παθήσεων των αρθρώσεων.

Πρόκειται για βαρύτατα προσβλητική και χυδαία πράξη η οποία πρέπει να τύχει άμεσης απάντησης από τις αρμόδιες αρχές και δη την Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Ελληνικής Αστυνομίας, τονίζεται από το Γραφείο Τύπου της Αρχιεπισκοπής.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Από το Γραφείο Τύπου της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών ανακοινώνονται τα ακόλουθα: «Είναι κάτι παραπάνω από προφανές ότι το οπτικοακουστικό υλικό που έχει αναρτηθεί στην πλατφόρμα αυτοδημιούργητων βίντεο TikTok και παρουσιάζει τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο να “διαφημίζει” δήθεν “θεραπεία” για την καταπολέμηση αρθρίτιδας και λοιπών παθήσεων των αρθρώσεων αποτελεί τουλάχιστον κακόγουστο, φθηνό και σίγουρα ποινικά κολάσιμο προϊόν κατασκευασμένο σε εργαστήρια εικόνας και ήχου. Πέραν αυτού βέβαια, η χρησιμοποίηση του προσώπου του Προκαθημένου της Εκκλησίας της Ελλάδος, όπως και κάθε κληρικού, “εν είδει διαφημιστή προϊόντων”, προς εξαπάτηση του κοινού με αποκλειστικό σκοπό τον προσπορισμό παράνομου οικονομικού οφέλους είναι βαρύτατα προσβλητική και χυδαία πράξη η οποία πρέπει να τύχει άμεσης απάντησης από τις αρμόδιες αρχές και δη την Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Ελληνικής Αστυνομίας.»

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η επιστολή-μήνυμα του ΔΗΚΟ προς τον Χριστοδουλίδη: Ανασχηματισμός, διορισμοί και βλέμμα στο 2028 - Στο Προεδρικό σήμερα η Γραμματεία του κόμματος

Η επιστολή-μήνυμα του ΔΗΚΟ προς τον Χριστοδουλίδη: Ανασχηματισμός, διορισμοί και βλέμμα στο 2028 - Στο Προεδρικό σήμερα η Γραμματεία του κόμματος

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι διεργασίες μεταξύ του ΔΗΚΟ και του Προεδρικού, μετά τη δημοσιοποίηση από την εφημερίδα Πολίτης της εμπιστευτικής επιστολής που απέστειλε ο πρόεδρος του κόμματος, Νικόλας Παπαδόπουλος, προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη. Η υπόθεση, αποκτά πλέον ακόμη μεγαλύτερη βαρύτητα, καθώς νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι το απόγευμα η Γραμματεία του ΔΗΚΟ μεταβαίνει στο Προεδρικό Μέγαρο για άμεση συνάντηση, με τον Πρόεδρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE