Πάτρα: Σε κρίσιμη κατάσταση 50χρονος έπειτα από δάγκωμα οχιάς – Υπέστη αιμορραγικό σοκ

Πάτρα: Σε κρίσιμη κατάσταση 50χρονος έπειτα από δάγκωμα οχιάς – Υπέστη αιμορραγικό σοκ

Σε σοβαρή κατάσταση από την περασμένη Πέμπτη νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας» ένας 50χρονος από χωριό του Δήμου Ερυμάνθου στην Πάτρα, ο οποίος δέχθηκε δάγκωμα οχιάς.

Ο άτυχος άντρας μεταφέρθηκε άμεσα στο Νοσοκομείο της Πάτρας, του χορηγήθηκε αντιοφικός ιός, ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες παρουσίασε επιπλοκές από το δηλητήριο του φιδιού.

Οι γιατροί από την πρώτη στιγμή κάνουν ότι μπορούν, περιμένοντας την αντίδρασή του στην θεραπευτική αγωγή. Προφανώς το δηλητήριο της οχιάς απεδείχθη ιδιαίτερα τοξικό για τον οργανισμό του και για αυτό παρουσίασε επιπλοκές που επιβάρυναν την κατάστασή του.

Είναι χαρακτηριστικό ότι την πρώτη ημέρα υπέστη και αιμορραγικό σοκ.

Σύμφωνα με όσα δήλωσαν στην εφημερίδα «Πολιτεία» οι γιατροί του, από το περασμένο Σάββατο εμφανίζει καλύτερη εικόνα.

ΠΗΓΗ: In.gr

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι»-Το Κυπριακό επιστρέφει στο επίκεντρο και η Ευρώπη μπαίνει πιο δυναμικά στο παιχνίδι

«Θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι»-Το Κυπριακό επιστρέφει στο επίκεντρο και η Ευρώπη μπαίνει πιο δυναμικά στο παιχνίδι

Η φράση του Προέδρου Χριστοδουλίδη ότι «θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι», μετά τη συνάντηση που είχε το πρωί της Δευτέρας με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν, δεν αποτελεί απλώς μια αναφορά στο χρονοδιάγραμμα των επαφών που βρίσκονται σε εξέλιξη γύρω από το Κυπριακό. Αποτυπώνει την αίσθηση ότι η διαδικασία εισέρχεται σε μια περίοδο έντονης διπλωματικής κινητικότητας, κατά την οποία θα κριθεί αν υπάρχει πραγματικά έδαφος για επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων ή αν θα προστεθεί ακόμη ένας κύκλος προσδοκιών στη μακρά ιστορία των αποτυχημένων προσπαθειών.

BEST OF TOTHEMAONLINE