Καθοριστική συνάντηση ΟΚΥπΥ - νοσηλευτών με κυριότερο θέμα την υποστελέχωση

Καθοριστική συνάντηση ΟΚΥπΥ - νοσηλευτών με κυριότερο θέμα την υποστελέχωση

Συνάντηση με τη διεύθυνση του ΟΚΥπΥ θα έχουν στις 11 το πρωί οι συντεχνίες των νοσηλευτών των δημόσιων νοσηλευτηρίων, ΠΑΣΥΔΥ και ΠΑΣΥΝΟ, μετά την αναστολή των απεργιακών κινητοποιήσεων τους, σε μια ύστατη προσπάθεια να βρεθούν λύσεις στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι νοσηλευτές, με κυριότερο αυτός της υποστελέχωσης των νοσηλευτηρίων.

Σε δηλώσεις στο ΚΥΠΕ, πριν από τη συνάντηση, στην οποία θα παρευρεθεί και ο ΓΓ της ΠΑΣΥΔΥ Στράτης Ματθαίος, ο Πρόεδρος του Κλάδου Νοσηλευτών της ΠΑΣΥΔΥ Πρόδρομος Αργυρίδης είπε ότι «πάμε στη συνάντηση, η οποία ορίστηκε την περασμένη εβδομάδα, ενόψει και της προσπάθειας που γίνεται εκατέρωθεν για να βρεθούν λύσεις στα θέματα κυρίως της στελέχωσης, με την ελπίδα ο ΟΚΥΠΥ να είναι έτοιμος να μας δώσει ουσιαστικές λύσεις για να μπορέσουν τα δημόσια νοσηλευτήρια να προσφέρουν εκείνο που πρέπει να προσφέρουν με ασφάλεια στους συμπολίτες μας».

«Αναστείλαμε τα μέτρα σε μια ύστατη προσπάθεια να καταφέρουμε να βρούμε λύσεις», ανέφερε και πρόσθεσε ότι «αν η σημερινή συνάντηση μας απογοητεύσει και δεν βρεθούν λύσεις τότε θα σκεφθούμε τι κάνουμε παραπέρα».

«Μετά τη συνάντηση θα σταθμίσουμε τα αποτελέσματα και θα δούμε τι κάνουμε», κατέληξε.

 ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συγκλίσεις, μεθοδολογία και ΜΟΕ συζήτησαν κατ’ ιδίαν Χριστοδουλίδης-Έρχιουρμαν

Συγκλίσεις, μεθοδολογία και ΜΟΕ συζήτησαν κατ’ ιδίαν Χριστοδουλίδης-Έρχιουρμαν

Θέματα ουσίας και συγκεκριμένα τις συγκλίσεις, αλλά και θέματα μεθοδολογίας και ΜΟΕ συζήτησαν στη σχεδόν τρίωρη συνάντησή τους την Τετάρτη, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης και ο Τουρκοκύπριος ηγέτης Τουφάν Έρχιουρμαν, στα γραφεία της αποστολής Καλών Υπηρεσιών των Ηνωμένων Εθνών, στην περιοχή του αεροδρομίου Λευκωσίας, στην νεκρή ζώνη.

BEST OF TOTHEMAONLINE