ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Υπόθεση Μεταξά: Αποσύρθηκαν οι κατηγορίες κατά τριών αξιωματούχων – Συνεχίζονται να διώκονται ποινικά άλλοι δώδεκα

Υπόθεση Μεταξά: Αποσύρθηκαν οι κατηγορίες κατά τριών αξιωματούχων – Συνεχίζονται να διώκονται ποινικά άλλοι δώδεκα

Εξελίξεις αναφορικά με την υπόθεση του 35χρονου Νικόλα Μεταξά, του πρώτου κατά συρροή δολοφόνου στην Κύπρο, είδαν σήμερα (28/5) το φως της δημοσιότητας.

Συγκεκριμένα, αποσυρθήκαν οι κατηγορίες κατά τριών αξιωματούχων, με αποτέλεσμα να συνεχίζουν να διώκονται πειθαρχικά δώδεκα ένστολοι.

Μιλώντας στην εκπομπή «Alpha Ενημέρωση», ο Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας, Χρίστου Ανδρέου, ανέφερε ότι πρόκειται για μια απόφαση που λήφθηκε μετά από μελέτη του συγκεκριμένου φακέλου, με αποτέλεσμα να έχουν δοθεί αυτές οι οδηγίες.

Ερωτηθείς αν υπάρχει καθυστέρηση στην ποινική δίωξη από πλευράς Αστυνομίας, ο κ. Ανδρέου απάντησε τα εξής:

«Οι Επιτροπές που εκδικάζουν τις πειθαρχικές υποθέσεις απαρτίζονται από δημόσιους λειτουργούς, λειτουργούς της Νομικής Υπηρεσίας και αξιωματικούς της Αστυνομίας. Είναι ανεξάρτητες Επιτροπές και όχι η Αστυνομία που εκδικάζει τις υποθέσεις αυτές».

Δείτε όσα ανέφερε στο πιο κάτω απόσπασμα:

 

 

Ειδήσεις σήμερα:Σε νέα εποχή εισέρχονται οι σχέσεις ΗΠΑ-Κυπριακής Δημοκρατίας - Κατάργηση visa για Κύπριους

Σε νέα εποχή εισέρχονται οι σχέσεις ΗΠΑ-Κυπριακής Δημοκρατίας - Κατάργηση visa για Κύπριους

Οι σχέσεις Κύπρου- ΗΠΑ διανύουν την καλύτερη περίοδο στην ιστορία τους. Η θεσμοθέτηση του Στρατηγικού διαλόγου επί συγκεκριμένων θεμάτων προτεραιότητας είναι το αποτέλεσμα μιας συστηματικής προσπάθειας για ανάδειξη της επιπρόσθετης αξίας της χώρας μας για τις ΗΠΑ προς ενίσχυση/ εμβάθυνση των σχέσεων Κύπρου- ΗΠΑ, στόχος που τέθηκε εξαρχής ως προτεραιότητα από τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top