Από στρώμα κρεβατιού ξέσπασε η φωτιά σε δομή ανηλίκων

Από στρώμα κρεβατιού ξέσπασε η φωτιά σε δομή ανηλίκων

Τα αίτια της φωτιάς, η οποία ξέσπασε σε ένα από τα διαμερίσματα, δεν έχουν ακόμη διευκρινιστεί.

Από τις προκαταρκτικές εξετάσεις φέρεται ότι η φωτιά να ξεκίνησε από στρώμα κρεβατιού.

Το σημείο αποκλείστηκε από την πρώτη στιγμή και ξεκίνησαν έρευνες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας μέλη της οποίας κλήθηκαν στο σημείο για κατάσβεση της φωτιάς.

Στις έρευνες για να διαπιστωθούν τα αίτια, που προκάλεσαν τη φωτιά μετέχουν και μέλη της Ηλεκτρομηχανολογικής Υπηρεσίας.

Να σημειωθεί ότι την ώρα της φωτιάς στο διαμέρισμα δεν υπήρχαν άνθρωποι και δεν κινδύνεψε κανένας. Την υπόθεση εξετάζει το ΤΑΕ Πάφου.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Στο πλευρό της Ιταλίας η Κύπρος, οι σκέψεις μας είναι με όσους επηρεάστηκαν»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Στο πλευρό της Ιταλίας η Κύπρος, οι σκέψεις μας είναι με όσους επηρεάστηκαν»

Η Κύπρος στέκεται στο πλευρό της Ιταλίας, με φιλία και αλληλεγγύη, υπό το φως του σοβαρού περιστατικού στη Μόντενα, είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE