Ηγουμενίτσα: Συνελήφθη 32χρονος κατάδικος που δραπέτευσε από το νοσοκομείο

Ηγουμενίτσα: Συνελήφθη 32χρονος κατάδικος που δραπέτευσε από το νοσοκομείο

Συνελήφθη το απόγευμα της Τρίτης στην Ηγουμενίτσα ο 32χρονος που δραπέτευσε, ενώ νοσηλεύονταν κρατούμενος, από το Νοσοκομείο Φιλιατών.

Ο 32χρονος είχε καταδικαστεί για ενδοοικογενειακή βία και αναμενόταν να οδηγηθεί στις φυλακές, όταν εκδήλωσε ασθένεια και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, απ’ όπου τη Δευτέρα το μεσημέρι κατάφερε να διαφύγει.

Η αστυνομία εξαπέλυσε ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψή του και το απόγευμα της Τρίτης, συνελήφθη, ενώ κρύβονταν στο δασάκι της πόλης, λίγα μέτρα μακριά από το σπίτι που διέμενε.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ώρα μηδέν για την Κύπρο: Έρχεται στο νησί η Ρομπέρτα Μέτσολα – Τι σχεδιάζουν για την Κυπριακή Προεδρία της ΕΕ

Ώρα μηδέν για την Κύπρο: Έρχεται στο νησί η Ρομπέρτα Μέτσολα – Τι σχεδιάζουν για την Κυπριακή Προεδρία της ΕΕ

Επαφές στην Κύπρο, μεταξύ 1-2 Δεκεμβρίου θα πραγματοποιήσουν η Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Ρομπέρτα Μέτσολα και οι Πρόεδροι των πολιτικών ομάδων, ενόψει της επικείμενης Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης, όπου μεταξύ άλλων θα έχουν και συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη.

BEST OF TOTHEMAONLINE