Ηγουμενίτσα: Συνελήφθη 32χρονος κατάδικος που δραπέτευσε από το νοσοκομείο

Ηγουμενίτσα: Συνελήφθη 32χρονος κατάδικος που δραπέτευσε από το νοσοκομείο

Συνελήφθη το απόγευμα της Τρίτης στην Ηγουμενίτσα ο 32χρονος που δραπέτευσε, ενώ νοσηλεύονταν κρατούμενος, από το Νοσοκομείο Φιλιατών.

Ο 32χρονος είχε καταδικαστεί για ενδοοικογενειακή βία και αναμενόταν να οδηγηθεί στις φυλακές, όταν εκδήλωσε ασθένεια και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, απ’ όπου τη Δευτέρα το μεσημέρι κατάφερε να διαφύγει.

Η αστυνομία εξαπέλυσε ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψή του και το απόγευμα της Τρίτης, συνελήφθη, ενώ κρύβονταν στο δασάκι της πόλης, λίγα μέτρα μακριά από το σπίτι που διέμενε.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο Αβέρωφ δεν «μετρά» απλώς την Αννίτα - Μετρά τις αντοχές του ΔΗΣΥ

Ο Αβέρωφ δεν «μετρά» απλώς την Αννίτα - Μετρά τις αντοχές του ΔΗΣΥ

Η συνέντευξη του Αβέρωφ Νεοφύτου στον Φειδία Παναγιώτου, ήρθε σε μια στιγμή που ο ΔΗΣΥ βρίσκεται μπροστά σε μια συζήτηση, την οποία μέχρι τώρα μπορούσε να κρατά σε δεύτερο πλάνο: ποιος θα οδηγήσει την παράταξη στις Προεδρικές του 2028. Οι ενδιαφερόμενοι είναι γνωστοί. Η Αννίτα Δημητρίου, ο Αβέρωφ Νεοφύτου και ο Γιώργος Παμπορίδης, έχουν ήδη μπει- με τον έναν ή τον άλλο τρόπο- στο κάδρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE