ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Ιδρυτής KITION για μαρίνα-λιμάνι Λάρνακας: «Δεν πρέπει να εστιάζουμε στο τι πήγε λάθος» - Μπορεί να φέρει την εγγυητική και να συνεχίσει το έργο

Ιδρυτής KITION για μαρίνα-λιμάνι Λάρνακας: «Δεν πρέπει να εστιάζουμε στο τι πήγε λάθος» - Μπορεί να φέρει την εγγυητική και να συνεχίσει το έργο

Σε ασυνεννοησία και μη επίδειξη κατανόησης μεταξύ και των δύο πλευρών βρίσκει το φταίξιμο για το ναυάγιο της επένδυση στη μαρίνα-λιμάνι Λάρνακας, ο ιδρυτής της Kition Ocean Holdings, Πάνος Αλεξάνδρου.

Τόνισε όμως, μιλώντας στην εκπομπή του SIGMA «Πρωτοσέλιδο» ότι «δεν πρέπει να εστιάζουμε στο τι πήγε λάθος. Πρέπει να εστιάσουμε στο τι πρέπει να γίνει. Αν υπάρχει θέληση ακόμη να πραγματοποιηθεί αυτό το έργο, και από την πλευρά μου υπάρχει και μπορώ να προχωρήσω το έργο».

Συνέχισε σημειώνοντας ότι για όλα υπάρχουν λύσεις. Παράλληλα, τόνισε ότι είναι σε θέση να φέρει την εγγυητική που ζητήθηκε. «Χρειάζεται κάποιες μέρες από την τράπεζα. Έχω κάνει γνωστή τη θέση μου, την έχω κάνει δημόσια. Πιστεύω ακράδαντα ότι μαζί με τους συνεργάτες μου και το Κράτος μπορούμε να λύσουμε αυτές τις διαφορές και να συνεχίσει το έργο», υπέδειξε.

Σχολιάζοντας αν είναι άδικη η απόφαση της Κυβέρνησης σχολίασε πως «υπήρξαν επιστολές, έγιναν συζητήσεις. Δεν τα βρίσκαμε, δεν φαίνεται να μιλούσαμε την ίδια γλώσσα και φτάσαμε στο σήμερα».

«Κάτι που ακούστηκε να σπάσει η επένδυση σε κομμάτια πιστεύω ότι δεν μπορεί να γίνει καθώς είναι πολύ δύσκολο να φτιάχνεις πολυτελείς επαύλεις και μπροστά να υπάρχουν εστιατόρια και κόσμος να τρώει», πρόσθεσε.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Στο Νοσοκομείο 33χρονος: Τον βρήκαν μαχαιρωμένο στην πλάτη - Πληροφορίες για δεύτερο τραυματία

• Airbnb: «Αγκάθι» για ξενοδοχεία και επιχειρήσεις τουρισμού - Τα προβλήματα, τα μέτρα και οι… παρανομίες

• Θερμοπληξία: Τι να κάνετε για να προστατέψετε τα παιδιά το καλοκαίρι

• Μπροστά στη μόρφωση οι Κύπριοι: Ψηλά στις χώρες με τα άτομα που ολοκλήρωσαν τις σπουδές τους – Αναλυτικά στοιχεία

• Αφόρητος καύσωνας με συνοδεία... βροχών - Που και πότε αναμένονται - Αναλυτική πρόγνωση



Στο Παρίσι για τους Ολυμπιακούς Αγώνες ο ΠτΔ με τη σύζυγό του - Το σημερινό πρόγραμμα

Στο Παρίσι για τους Ολυμπιακούς Αγώνες ο ΠτΔ με τη σύζυγό του - Το σημερινό πρόγραμμα

Την τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων παρακολούθησε και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης με τη σύζυγο του, που βρίσκονται στο Παρίσι, προσκεκλημένοι του Γάλλου Προέδρου Εμάνουελ Μακρόν.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top