Λίβανος: Η Χεζμπολάχ υποστηρίζει πως κατέστρεψε τον «κατασκοπευτικό εξοπλισμό» του Ισραήλ σε δύο τοποθεσίες

Λίβανος: Η Χεζμπολάχ υποστηρίζει πως κατέστρεψε τον «κατασκοπευτικό εξοπλισμό» του Ισραήλ σε δύο τοποθεσίες

Η Χεζμπολάχ του Λίβανου ανακοίνωσε σήμερα, Τετάρτη, ότι έβαλε στο στόχαστρο τον ισραηλινό «κατασκοπευτικό εξοπλισμό» που αναπτύχθηκε στην τοποθεσία Raheb και με κατάλληλα όπλα τον χτύπησε και τον κατέστρεψε.

Νωρίτερα, η Χεζμπολάχ ανακοίνωσε τη στόχευση Ισραηλινών στρατιωτών στην τοποθεσία Bayad Blida.

«Μετά από παρακολούθηση στην τοποθεσία Bayad Blida των κινήσεων των Ισραηλινών στρατιωτών εντός της τοποθεσίας, έγιναν στόχος βλημάτων πυροβολικού και χτυπήθηκαν άμεσα».

Το πρωί της Τετάρτης, η ισραηλινή αεράμυνα αναχαίτισε έναν «ύποπτο αεροπορικό στόχο πάνω από τη θαλάσσια περιοχή στην περιοχή Ras Naqoura χωρίς να έχουν ενεργοποιηθεί προειδοποιήσεις.

Το προηγούμενο βράδυ, ισραηλινά πολεμικά αεροσκάφη επιτέθηκαν σε στρατιωτικό κτίριο που βρίσκονταν μέλη της Χεζμπολάχ, στην περιοχή Νακούρα. Τα αεροσκάφη επιτέθηκαν επίσης σε «τρομοκρατικές δομές» της Χεζμπολάχ στη Ραμίγια και στο Αλ-Τίρι στο νότιο Λίβανο, σύμφωνα με ισραηλινές δηλώσεις.

Οι δυνάμεις βομβάρδισαν με πυροβολικό και τις συστοιχίες εκτοξευτών ρουκετών που έβαλαν χθες προς την περιοχή της Στούλας.

ΠΗΓΗ: ertnews.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Είδε Ολγκίν ο ΠτΔ – «Έτοιμοι να αρχίσουμε να δουλεύουμε ουσιαστικά»

Είδε Ολγκίν ο ΠτΔ – «Έτοιμοι να αρχίσουμε να δουλεύουμε ουσιαστικά»

Αισιόδοξη δηλώνει η προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ για το Κυπριακό Μαρία Ανχελα Ολγκίν, μετά τη συνάντηση, που είχε το Σάββατο το πρωί, στο Προεδρικό Μέγαρο, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη. Ανέφερε σε δηλώσεις της στα ΜΜΕ ότι είναι "καλό σημάδι" το ότι θα συναντηθούν οι ηγέτες των δύο κοινοτήτων την άλλη εβδομάδα μετά την απραξία και επανέλαβε ότι είναι ενθαρρυμένη από τη συνάντηση που είχε με τους νέους στο Αμμάν πριν από μερικές εβδομάδες.