Παραλίγο τραγωδία στα Ιωάννινα: Τρεις στρατιωτικοί στο νοσοκομείο έπειτα από τραυματισμό στο πεδίο βολής

Παραλίγο τραγωδία στα Ιωάννινα: Τρεις στρατιωτικοί στο νοσοκομείο έπειτα από τραυματισμό στο πεδίο βολής

Στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων έχουν μεταφερθεί τρεις στρατιωτικοί έπειτα από τραυματισμό τους στο πεδίο βολής Ζίτσας.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο τραυματισμός προήλθε από το ωστικό κύμα που προκλήθηκε κατά την διάρκεια εκπαιδευτικής βολής όλμου 4,2 χιλιοστών.

Οι τρεις που φαίνεται ότι είναι στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων και όχι φαντάροι όπως αρχικά αναφέρθηκε, διακομίσθηκαν με ασθενοφόρα του στρατού.

Το πεδίο βολής είχε προγραμματιστεί εδώ και μέρες άσκηση.

Πηγή: lifo.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο Αύγουστος που θα κρίνει το Κυπριακό - Ο Φίτο ανοίγει τον κύκλο των κρίσιμων επαφών - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Ερχιουρμάν

Ο Αύγουστος που θα κρίνει το Κυπριακό - Ο Φίτο ανοίγει τον κύκλο των κρίσιμων επαφών - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Ερχιουρμάν

Η άφιξη στην Κύπρο του Εκτελεστικού Αντιπροέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και Ειδικού Εκπροσώπου της Ευρωπαϊκής Ένωσης για το Κυπριακό, Ραφαέλε Φίτο, δεν αποτελεί ακόμη μία τυπική ευρωπαϊκή επίσκεψη. Έρχεται σε μια χρονική συγκυρία κατά την οποία το Κυπριακό φαίνεται να επανέρχεται δυναμικά στη διεθνή ατζέντα, με τον Οργανισμό Ηνωμένων Εθνών και πλέον την Ευρωπαϊκή Ένωση να επιχειρούν συντονισμένα να δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις για την πρώτη ουσιαστική πολιτική επανεκκίνηση, έπειτα από χρόνια στασιμότητας.

BEST OF TOTHEMAONLINE