Παραλίγο τραγωδία στα Ιωάννινα: Τρεις στρατιωτικοί στο νοσοκομείο έπειτα από τραυματισμό στο πεδίο βολής

Παραλίγο τραγωδία στα Ιωάννινα: Τρεις στρατιωτικοί στο νοσοκομείο έπειτα από τραυματισμό στο πεδίο βολής

Στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων έχουν μεταφερθεί τρεις στρατιωτικοί έπειτα από τραυματισμό τους στο πεδίο βολής Ζίτσας.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο τραυματισμός προήλθε από το ωστικό κύμα που προκλήθηκε κατά την διάρκεια εκπαιδευτικής βολής όλμου 4,2 χιλιοστών.

Οι τρεις που φαίνεται ότι είναι στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων και όχι φαντάροι όπως αρχικά αναφέρθηκε, διακομίσθηκαν με ασθενοφόρα του στρατού.

Το πεδίο βολής είχε προγραμματιστεί εδώ και μέρες άσκηση.

Πηγή: lifo.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Λετυμπιώτης: Νέο πολιτικό σκηνικό για το Κυπριακό – «Θα αξιοποιήσουμε κάθε ευκαιρία»

Λετυμπιώτης: Νέο πολιτικό σκηνικό για το Κυπριακό – «Θα αξιοποιήσουμε κάθε ευκαιρία»

Η πρωτοβουλία του ΓΓ του ΟΗΕ, η ενεργότερη εμπλοκή της ΕΕ, ο διορισμός απεσταλμένου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και η διασύνδεση της προόδου στις ευρωτουρκικές σχέσεις με το Κυπριακό, συνθέτουν ένα νέο πολιτικό περιβάλλον, ανέφερε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, διαβεβαιώνοντας πως η Κυβέρνηση θα συνεχίσει να αξιοποιεί κάθε παράθυρο ευκαιρίας για επίλυση του εθνικού μας προβλήματος.

BEST OF TOTHEMAONLINE