Υπόθεση Θανάση Νικολάου: Παρέλαβαν τα πρακτικά οι Ποινικοί Ανακριτές

Υπόθεση Θανάση Νικολάου: Παρέλαβαν τα πρακτικά οι Ποινικοί Ανακριτές

Τα πρακτικά της υπόθεσης θανάτου του εθνοφρουρού Θανάση Νικολάου παρέλαβαν το πρωί της Παρασκευής σήμερα (07/06) οι δύο ανακριτές.

Ο αντιστράτηγος ε.α. Λάμπρος Παππάς και ο  νομικός Θανάση Αθανασίου, μετέβησαν στο Δικαστήριο Λεμεσού όπου και παρέλαβαν τα πρακτικά της υπόθεσης.

Υπενθυμίζεται οι δύο ανακριτές διορίστηκαν από το Υπουργικό Συμβούλιο στις 15 Μάϊου.

«Έχουμε αποστείλει επιστολή στον Υπουργό Άμυνας και αναμένουμε κάποιες καταστάσεις από το Υπουργείο Άμυνας σε σχέση με την υπόθεση και προχωρούμε εντατικά με την μελέτη και διερεύνηση της υπόθεσης», είπε ο ένας εκ των ποινικών ανακριτών, Αθανάσιος Αθανασίου, σε δηλώσεις μετά την παραλαβή των πρακτικών.

Δείτε τις δηλώσεις των δύο ποινικών ανακριτών:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Στη συνέντευξή του στο ThemaOnline και τον Τάσο Θεοδώρου, ο πρώην πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου, μιλά ανοιχτά για την επόμενη μέρα στην πολιτική, το μέλλον της παράταξης, τις εκλογές του 2026 και του 2028, τη διακυβέρνηση Χριστοδουλίδη, το Κυπριακό, αλλά και τα νέα πολιτικά φαινόμενα που ταράζουν τα νερά.

BEST OF TOTHEMAONLINE