H κόρη του Michael Jackson περπάτησε στην πασαρέλα του Alexander Wang - Δείτε φωτογραφία

H κόρη του Michael Jackson περπάτησε στην πασαρέλα του Alexander Wang - Δείτε φωτογραφία

H Paris Jackson επέστρεψε στις επιδείξεις μόδας, με πρώτη στάση τη Νέα Υόρκη και δεύτερη την Ισπανία.

Η 26χρονη μουσικός και influencer εμφανίστηκε στη μπουτίκ Garage του Alexander Wang, που βρίσκεται στο SoHo και περπάτησε φορώντας ένα sexy sporty look.

Συγκεκριμένα, η Jackson φόρεσε ένα hoodie σε γκρι χρώμα, το οποίο συνδύασε με ψηλές μαύρες μπότες μέχρι τους γοφούς και έναν ιμάντα υποστήριξης από δέρμα και τρουκ, μέσα από τον οποίο φαινόντουσαν μερικά από τα πολύ ενδιαφέροντα τατουάζ της.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Lifenewscy

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνάντηση ΠτΔ-Φον ντερ Λάιεν τη Δευτέρα με φόντο τις επαφές της με Ερντογάν - «Η θέση της ΕΕ ταυτόσημη με της ΚΔ»

Συνάντηση ΠτΔ-Φον ντερ Λάιεν τη Δευτέρα με φόντο τις επαφές της με Ερντογάν - «Η θέση της ΕΕ ταυτόσημη με της ΚΔ»

Θα πρέπει να υπάρξει ουσιαστική πρόοδος στο Κυπριακό προς την κατεύθυνση επανέναρξης των συνομιλίων στη βάση του συμφωνημένου πλαισίου για να εξεταστούν τα όποια θετικά βήματα όσον αφορά τα Ευρωτουρκικά, ανέφερε, την Τετάρτη, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, απαντώντας σε ερωτήσεις εκπροσώπων των ΜΜΕ κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου για τον απολογισμό της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE