Βάνα Μπάρμπα για Στράτο Τζώρτζογλου: «Δεν ήταν καλά τότε, είχα ανησυχήσει»

Βάνα Μπάρμπα για Στράτο Τζώρτζογλου: «Δεν ήταν καλά τότε, είχα ανησυχήσει»

Στις τηλεοπτικέ κάμερες μίλησε η Βάνα Μπάρμπα, η οποία αναφέρθηκε στον Στράτο Τζώρτζογλου και την κατάθλιψη που εξομολογήθηκε πως πέρασε.

«Όλοι περνάμε δύσκολα, είναι η εποχή σκληρή. Και γι’ αυτό έχω αποφασίσει να ασχολούμαι με το κομμάτι της ψυχικής υγείας. Ήξερα τι περνούσε ο Στράτος. Η δουλειά μάς έχει ενώσει, πέραν του ότι είμαστε κουμπάροι, είναι και ο αγαπημένος μου εμένα, είμαστε πολλά χρόνια μαζί.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Lifenewscy

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, ο εκλεκτός του ΕΛΚ και η αμηχανία της Πινδάρου

Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, ο εκλεκτός του ΕΛΚ και η αμηχανία της Πινδάρου

Ο Νίκος Χριστοδουλίδης, κατόπιν επίσημης πρόσκλησης, συμμετέχει στην πολιτική ομάδα του Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα, την ίδια ακριβώς πολιτική οικογένεια στην οποία ανήκει και ο ΔΗΣΥ. Και Νίκος Χριστοδουλίδης αντιμετωπίζεται από το ΕΛΚ ως ηγέτης με σεβασμό και πολιτική εμπιστοσύνη από τον πυρήνα της ευρωπαϊκής κεντροδεξιάς.