Βάνα Μπάρμπα για Στράτο Τζώρτζογλου: «Δεν ήταν καλά τότε, είχα ανησυχήσει»

Βάνα Μπάρμπα για Στράτο Τζώρτζογλου: «Δεν ήταν καλά τότε, είχα ανησυχήσει»

Στις τηλεοπτικέ κάμερες μίλησε η Βάνα Μπάρμπα, η οποία αναφέρθηκε στον Στράτο Τζώρτζογλου και την κατάθλιψη που εξομολογήθηκε πως πέρασε.

«Όλοι περνάμε δύσκολα, είναι η εποχή σκληρή. Και γι’ αυτό έχω αποφασίσει να ασχολούμαι με το κομμάτι της ψυχικής υγείας. Ήξερα τι περνούσε ο Στράτος. Η δουλειά μάς έχει ενώσει, πέραν του ότι είμαστε κουμπάροι, είναι και ο αγαπημένος μου εμένα, είμαστε πολλά χρόνια μαζί.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Lifenewscy

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Δεν έδωσε ακόμη κατάθεση στις Αρχές ο Μακάριος Δρουσιώτης - «Η Αστυνομία περιμένει στοιχεία»

Δεν έδωσε ακόμη κατάθεση στις Αρχές ο Μακάριος Δρουσιώτης - «Η Αστυνομία περιμένει στοιχεία»

Δεν έχει δώσει ακόμη κατάθεση ο Μακάριος Δρουσιώτης, αναφορικά με τους ισχυρισμούς και τις καταγγελίες που διατύπωσε μέσω δημόσιων αναρτήσεων, σύμφωνα με την Αστυνομία. Όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Εκπρόσωπος Τύπου της Δύναμης, Βύρωνας Βύρωνος, «η Αστυνομία αναμένει από τον Μακάριο Δρουσιώτη να προσέλθει το συντομότερο για κατάθεση και να προσκομίσει όλα τα στοιχεία που έχει στην κατοχή του».

BEST OF TOTHEMAONLINE