Πτώση κεραυνού προκάλεσε πυρκαγιά - Άμεση ανταπόκριση δασοπυροσβεστικών δυνάμεων

Πτώση κεραυνού προκάλεσε πυρκαγιά - Άμεση ανταπόκριση δασοπυροσβεστικών δυνάμεων

Το Τμήμα Δασών του Υπουργείου Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος ανακοινώνει ότι σήμερα Σάββατο 8 Ιουνίου, 2024 και ώρα 10:50, εκδηλώθηκε πυρκαγιά από πτώση κεραυνού, σε περιοχή της κοινότητας Αγίου Επιφανίου Ορεινής.

Χάρη στην άμεση επέμβαση των δασοπυροσβεστικών δυνάμεων η πυρκαγιά τέθηκε υπό πλήρη έλεγχο στις 11:05, προτού επεκταθεί.

Για την κατάσβεσή της πυρκαγιάς εργάστηκαν 5 άτομα του Τμήματος Δασών με 2 πυροσβεστικά οχήματα και 4 πολίτες

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Δεν έδωσε ακόμη κατάθεση στις Αρχές ο Μακάριος Δρουσιώτης - «Η Αστυνομία περιμένει στοιχεία»

Δεν έδωσε ακόμη κατάθεση στις Αρχές ο Μακάριος Δρουσιώτης - «Η Αστυνομία περιμένει στοιχεία»

Δεν έχει δώσει ακόμη κατάθεση ο Μακάριος Δρουσιώτης, αναφορικά με τους ισχυρισμούς και τις καταγγελίες που διατύπωσε μέσω δημόσιων αναρτήσεων, σύμφωνα με την Αστυνομία. Όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Εκπρόσωπος Τύπου της Δύναμης, Βύρωνας Βύρωνος, «η Αστυνομία αναμένει από τον Μακάριο Δρουσιώτη να προσέλθει το συντομότερο για κατάθεση και να προσκομίσει όλα τα στοιχεία που έχει στην κατοχή του».