Πτώση οχήματος στο λιμάνι του Πειραιά - Σώθηκε ο οδηγός

Πτώση οχήματος στο λιμάνι του Πειραιά - Σώθηκε ο οδηγός

Συναγερμός σήμανε το βράδυ του Σαββάτου στο λιμάνι του Πειραιά όταν ένα αυτοκίνητο έπεσε στη θάλασσα στην Πύλη Ε7.

Υπό αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, ο 53χρονος οδηγός φέρεται να έχασε τον έλεγχο και να έπεσε με το όχημά του στο λιμάνι.

Σώθηκε ο οδηγός
Υπήρξε άμεση κινητοποίηση των στελεχών του Λιμενικού προκειμένου να εντοπιστεί ο οδηγός.

Τελικά με τη βοήθεια στελεχών του Λιμενικού και του πληρώματος του Flying Cat 4 ο άνδρας βγήκε από το ΙΧ και είναι καλά στην υγεία του.

ΠΗΓΗ: In.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Βίντεο - «Δεν είναι απλό φαινόμενο»: Προειδοποίηση Λέκκα μετά τον σεισμό των 5,3 Ρίχτερ – Κρίσιμες ώρες για την Κύπρο

Βίντεο - «Δεν είναι απλό φαινόμενο»: Προειδοποίηση Λέκκα μετά τον σεισμό των 5,3 Ρίχτερ – Κρίσιμες ώρες για την Κύπρο

Μετά τον ισχυρό σεισμό των 5,3 Ρίχτερ που ταρακούνησε την Κύπρο το πρωί της Τετάρτης, 12 Νοεμβρίου, ο Καθηγητής Δυναμικής Τεκτονικής και Εφαρμοσμένης Γεωλογίας, Ευθύμιος Λέκκας, προειδοποιεί για την ανάγκη ψυχραιμίας αλλά και προσοχής, επισημαίνοντας ότι το φαινόμενο δεν είναι απλό και οι επόμενες 48 ώρες θα είναι καθοριστικές για την εξέλιξή του.

BEST OF TOTHEMAONLINE