Ανασχηματισμός: «Σεισμός» σε ΔΗΣΥ και ΔΗΚΟ από τις διαρροές ονομάτων – Ο εκνευρισμός και οι εσωκομματικές κόντρες
Δονήσεις πολλών Ρίχτερ, προκαλεί στα κόμματα, η διαρροή των ονομάτων για τον επικείμενο ανασχηματισμό της Κυβέρνησης Χριστοδουλίδη.

Συγκεκριμένα, ο ανεξάρτητος βουλευτής Ανδρέας Θεμιστοκλέους, αν και αρχικά πήρε κανονικά τα ψηφοδέλτια για να ψηφίσει, όταν προσήλθε στο παραβάν τα έριξε όλα στην κάλπη εκτός αυτό των Ευρωεκλογών.
ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: LIVE - Εκλογές 2024: Η μάχη κομμάτων και υποψηφίων για Ευρώπη και τοπική αυτοδιοίκηση - Όλες οι εξελίξεις
Εκείνη την στιγμή έγινε παρατήρηση στον κ. Θεμιστοκλέους ότι αυτό δεν επιτρέπετε, ωστόσο ο ίδιος το αγνόησε, παράτησε το ψηφοδέλτιο και αποχώρησε.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




