Άνοιξε ο αυτοκινητόδρομος που έκλεισε λόγω ακινητοποίησης φορτηγού

Άνοιξε ο αυτοκινητόδρομος που έκλεισε λόγω ακινητοποίησης φορτηγού

Άνοιξε ο αυτοκινητόδρομος Λευκωσίας – Λεμεσού, παρά τον Κόρνο, που είχε κλείσει λόγω βλάβης σε φορτηγό όχημα που είχε ακινητοποιηθεί.

Η Αστυνομία είχε ανακοινώσει ότι κλειστές ήταν από τις 3.30 περίπου το απόγευμα και οι δύο λωρίδες κυκλοφορίας στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας-Λεμεσού, στην κατεύθυνση προς Λεμεσό, παρά τον Κόρνο, αφού φορτηγό όχημα έχει ακινητοποιηθεί εντός του δρόμου, ύστερα από τεχνική βλάβη.

Στη συνέχεια ανακοίνωσε πως ο δρόμος άνοιξε και η τροχαία κίνηση διεξάγεται κανονικά.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Λετυμπιώτης: «Η Κύπρος θα συμμετάσχει στο Συμβούλιο για την Ειρήνη ως παρατηρητής, θα εξεταστούν τα επόμενα βήματα»

Λετυμπιώτης: «Η Κύπρος θα συμμετάσχει στο Συμβούλιο για την Ειρήνη ως παρατηρητής, θα εξεταστούν τα επόμενα βήματα»

Η Κυπριακή Δημοκρατία έχει λάβει και αποδεχθεί πρόσκληση για συμμετοχή, με καθεστώς Παρατηρητή, στην επικείμενη συνάντηση για τη Γάζα του Συμβουλίου για την Ειρήνη που θα πραγματοποιηθεί στην Ουάσινγκτον στις 19 Φεβρουαρίου 2026, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.

BEST OF TOTHEMAONLINE