Συνεχίζεται η αντεξέταση Γεν. Εισαγγελέα για αίτημα παύσης Γενικού Ελεγκτή

Συνεχίζεται η αντεξέταση Γεν. Εισαγγελέα για αίτημα παύσης Γενικού Ελεγκτή

Συνεχίζεται σήμερα ενώπιον του Ανωτάτου Συνταγματικού Δικαστηρίου, που λειτουργεί ως Συμβούλιο, η διαδικασία ανεξέτασης του Γενικού Εισαγγελέα Γιώργου Σαββίδη.

Στη χθεσινή ακρόαση ξεκίνησε η εξέταση της ουσίας του αιτήματος του Γενικού Εισαγγελέα για παύση του Γενικού Ελεγκτή της Δημοκρατίας Οδυσσέα Μιχαηλίδη για ανάρμοστη συμπεριφορά.

Η αντεξέταση του κ. Σαββίδη θα συνεχιστεί σήμερα και αύριο Παρασκευή, ενώ ο κ. Μιχαηλίδης αναμένεται να καταθέσει την μεθεπόμενη εβδομάδα.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ελεύθερος με προεδρική χάρη ο «Χάμπουργκερ»: Πώς βγήκε από τη φυλακή - Η απάντηση της Νομικής Υπηρεσίας

Ελεύθερος με προεδρική χάρη ο «Χάμπουργκερ»: Πώς βγήκε από τη φυλακή - Η απάντηση της Νομικής Υπηρεσίας

Νέα δεδομένα δημιουργεί η απόφαση για πρόωρη αποφυλάκιση, μέσω προεδρικής χάρης, του Χαράλαμπου Χρυσάνθου, γνωστού και ως «Χάμπουργκερ», ο οποίος εξέτιε ποινή κάθειρξης 35 ετών για δύο υποθέσεις απόπειρας φόνου σε Λάρνακα και Αγία Νάπα, ενώ είχε προηγουμένως καταδικαστεί και για υπόθεση βιασμού και επίθεσης εναντίον γυναίκας.

BEST OF TOTHEMAONLINE