Συνεχίζεται η αντεξέταση Γεν. Εισαγγελέα για αίτημα παύσης Γενικού Ελεγκτή

Συνεχίζεται η αντεξέταση Γεν. Εισαγγελέα για αίτημα παύσης Γενικού Ελεγκτή

Συνεχίζεται σήμερα ενώπιον του Ανωτάτου Συνταγματικού Δικαστηρίου, που λειτουργεί ως Συμβούλιο, η διαδικασία ανεξέτασης του Γενικού Εισαγγελέα Γιώργου Σαββίδη.

Στη χθεσινή ακρόαση ξεκίνησε η εξέταση της ουσίας του αιτήματος του Γενικού Εισαγγελέα για παύση του Γενικού Ελεγκτή της Δημοκρατίας Οδυσσέα Μιχαηλίδη για ανάρμοστη συμπεριφορά.

Η αντεξέταση του κ. Σαββίδη θα συνεχιστεί σήμερα και αύριο Παρασκευή, ενώ ο κ. Μιχαηλίδης αναμένεται να καταθέσει την μεθεπόμενη εβδομάδα.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ πριν το Υπουργικό - «Το 2026 θα συνεχίσουμε με τολμηρές μεταρρυθμίσεις»

ΠτΔ πριν το Υπουργικό - «Το 2026 θα συνεχίσουμε με τολμηρές μεταρρυθμίσεις»

Η Κυβέρνηση θα συνεχίσει και το 2026 στο ίδιο πνεύμα για μεταρρυθμίσεις όπως και το 2025, με στόχο να εκσυγχρονίσει το κράτος του 1960, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά την εναρκτήρια του τοποθέτηση στη συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου, που έγινε το απόγευμα, στο Προεδρικό Μέγαρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE