Ανέβηκαν οι τόνοι στην αντεξέταση Γεν. Εισαγγελέα για αίτημα παύσης Γενικού Ελεγκτή – Όλα όσα ακούστηκαν

Ανέβηκαν οι τόνοι στην αντεξέταση Γεν. Εισαγγελέα για αίτημα παύσης Γενικού Ελεγκτή – Όλα όσα ακούστηκαν

Συνεχίζεται και σήμερα ενώπιον του Ανώτατου Συνταγματικού Δικαστηρίου, που λειτουργεί ως Συμβούλιο, η διαδικασία ανεξέτασης του Γενικού Εισαγγελέα Γιώργου Σαββίδη.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε στην εκπομπή Alpha Ενημέρωση, ο δημοσιογράφος, Γιώργος Χρυσάνθου, «αφού μας κατηγορείτε εσείς για ανάρμοστη συμπεριφορά, σας κατηγορούμε κι εμείς», αυτή είναι η ουσία της σημερινής αντεξέτασης από τον Χρίστο Κληρίδη προς τον Γιώργο Σαββίδη.

Παράλληλα σημείωσε ότι, ο κ. Κληρίδης ανέφερε ότι μέσα στην αίτηση του Γενικού Εισαγγελέα υπάρχουν λέξεις όπως ανέντιμος, αναξιόπιστος, αυθάδης, αλαζόνας, λαϊκιστής, δολοφόνος χαρακτήρων και όπως συμπλήρωσε ο κ. Κληρίδης «αν εγώ έλεγα όλα αυτά σε κάποιο αξιωματούχο θα μου έπαιρναν την άδεια, ενδεχόμενα να πήγαινα φυλακή».

Επιπρόσθετα ανέφερε ότι οι τόνοι είναι αυξημένοι και υπάρχει ένα pressing προς την πλευρά του Γενικού Εισαγγελέα από τη νομική ομάδα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη στην προσπάθεια να αποδείξουν ότι αυτός ξεκίνησε τον «πόλεμο».

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέο τετ-α-τετ Χριστοδουλίδη-Έρχιουρμαν πριν τη Γενική Συνέλευση των ΗΕ στη Νέα Υόρκη

Νέο τετ-α-τετ Χριστοδουλίδη-Έρχιουρμαν πριν τη Γενική Συνέλευση των ΗΕ στη Νέα Υόρκη

Άλλη μια συνάντηση, την τελευταία τους πριν την Γενική Συνέλευση των ΗΕ στη Νέα Υόρκη, θα έχουν την Πέμπτη, 17 Σεπτεμβρίου, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης και ο Τουρκοκύριος ηγέτης, Τουφάν Έρχιουρμαν. Η συνάντηση, στο πλαίσιο των τακτικών επαφών των δύο ηγετών και της συνέχισης της ουσιαστικής συζήτησης, ορίστηκε για τις 11:00 π.μ.

BEST OF TOTHEMAONLINE