Ανέβηκαν οι τόνοι στην αντεξέταση Γεν. Εισαγγελέα για αίτημα παύσης Γενικού Ελεγκτή – Όλα όσα ακούστηκαν

Ανέβηκαν οι τόνοι στην αντεξέταση Γεν. Εισαγγελέα για αίτημα παύσης Γενικού Ελεγκτή – Όλα όσα ακούστηκαν

Συνεχίζεται και σήμερα ενώπιον του Ανώτατου Συνταγματικού Δικαστηρίου, που λειτουργεί ως Συμβούλιο, η διαδικασία ανεξέτασης του Γενικού Εισαγγελέα Γιώργου Σαββίδη.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε στην εκπομπή Alpha Ενημέρωση, ο δημοσιογράφος, Γιώργος Χρυσάνθου, «αφού μας κατηγορείτε εσείς για ανάρμοστη συμπεριφορά, σας κατηγορούμε κι εμείς», αυτή είναι η ουσία της σημερινής αντεξέτασης από τον Χρίστο Κληρίδη προς τον Γιώργο Σαββίδη.

Παράλληλα σημείωσε ότι, ο κ. Κληρίδης ανέφερε ότι μέσα στην αίτηση του Γενικού Εισαγγελέα υπάρχουν λέξεις όπως ανέντιμος, αναξιόπιστος, αυθάδης, αλαζόνας, λαϊκιστής, δολοφόνος χαρακτήρων και όπως συμπλήρωσε ο κ. Κληρίδης «αν εγώ έλεγα όλα αυτά σε κάποιο αξιωματούχο θα μου έπαιρναν την άδεια, ενδεχόμενα να πήγαινα φυλακή».

Επιπρόσθετα ανέφερε ότι οι τόνοι είναι αυξημένοι και υπάρχει ένα pressing προς την πλευρά του Γενικού Εισαγγελέα από τη νομική ομάδα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη στην προσπάθεια να αποδείξουν ότι αυτός ξεκίνησε τον «πόλεμο».

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανασχηματισμός: Η αινιγματική απάντηση Χριστοδουλίδη - Δεν διέψευσε τα σενάρια

Ανασχηματισμός: Η αινιγματική απάντηση Χριστοδουλίδη - Δεν διέψευσε τα σενάρια

Με τη φράση ότι «οι ανασχηματισμοί δεν εξαγγέλλονται, αλλά ανακοινώνονται», απάντησε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, στα σενάρια για επικείμενες αλλαγές στο κυβερνητικό σχήμα εντός Αυγούστου, αποφεύγοντας να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει τις σχετικές πληροφορίες και τις διαρροές ονομάτων. Την ίδια ώρα, έστρεψε την προσοχή στο Κυπριακό, το οποίο χαρακτήρισε ύψιστη προτεραιότητα, ανακοινώνοντας ότι έχει ήδη αρχίσει σε τεχνοκρατικό επίπεδο η προεργασία με τα Ηνωμένα Έθνη για τη σύγκληση μιας διευρυμένης διάσκεψης.