Αγρίνιο: Αδέλφια απείλησαν τον μικρότερο αδελφό τους σε δρεπάνι και καραμπίνα - Πυροβόλησαν τρεις φορές στον αέρα

Αγρίνιο: Αδέλφια απείλησαν τον μικρότερο αδελφό τους σε δρεπάνι και καραμπίνα - Πυροβόλησαν τρεις φορές στον αέρα

Καταγγελία για επίθεση από τα δύο μεγαλύτερα αδέλφια του ηλικίας 41 και 43 ετών υπέβαλε στο Αγρίνιο ένας 32χρονος.

Σύμφωνα με την καταγγελία τα δύο μεγαλύτερα αδέλφια αρχικά τον χτύπησαν με κλωτσιές στο σώμα ενώ στη συνέχεια ο μεν 43χρονος προσπάθησε να τον χτυπήσει με δρεπάνι, ο δε 41χρονος τον απείλησε με καραμπίνα.

Όταν ο 32χρονος κατάφερε να μπει στο αυτοκίνητό του και προπάθησε να διαφύγει ο 41χρονος πυροβόλησε τρεις φορές στον αέρα με την καραμπίνα.

Μετά την καταγγελία του 32χρονου αστυνομικοί πραγματοποίησαν έρευνα στο σπίτι του 41χρονου, τον οποίο συνέλαβαν, αφού βρήκαν την κυνηγετική καραμπίνα που είχε χρησιμοποιήσει καθώς και 25 φυσίγγια.

Σύμφωνα με πληροφορίες στον 32χρονο έγινε ενημέρωση για τη δυνατότητα να διαμείνει σε ασφαλή χώρο αλλά εκείνος αρνήθηκε.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΑΚΕΛ – ΑΛΜΑ: Ρήξη με φόντο τη Χαραλαμπίδου και ερωτήματα για το πολιτικό αύριο

ΑΚΕΛ – ΑΛΜΑ: Ρήξη με φόντο τη Χαραλαμπίδου και ερωτήματα για το πολιτικό αύριο

Η αντιπαράθεση ανάμεσα στο ΑΚΕΛ και το ΑΛΜΑ δεν περιορίζεται πλέον σε μια διαφωνία τακτικής. Στο επίκεντρο, βρίσκεται η Ειρήνη Χαραλαμπίδου, όμως το αποτύπωμα της σύγκρουσης φαίνεται να επεκτείνεται ευρύτερα, αγγίζοντας τις μελλοντικές πολιτικές ισορροπίες και κυρίως, τις προσωπικές προοπτικές του Οδυσσέα Μιχαηλίδη.

BEST OF TOTHEMAONLINE