Επεισόδια τα ξημερώματα στα Εξάρχεια – Τραυματίστηκαν τρεις αστυνομικοί και προσήχθησαν 22 άτομα

Επεισόδια τα ξημερώματα στα Εξάρχεια – Τραυματίστηκαν τρεις αστυνομικοί και προσήχθησαν 22 άτομα

Επεισόδια μεταξύ αστυνομικών και ομάδας αγνώστων σημειώθηκε τα ξημερώματα σε δρόμους των Εξαρχείων.

Περίπου 20 άτομα επιτέθηκαν σε διμοιρία των ΜΑΤ που είχε σταθμεύσει στη διασταύρωση των οδών Θεμιστοκλέους και Μεταξά. Οι κουκουλοφόροι πέταξαν 5-6 μολότοφ εναντίον της διμοιρίας και εξαφανίστηκαν.

Αστυνομικοί των Ομάδα Δράση και ΔΙ.ΑΣ, οι οποίοι εξαπέλυσαν ανθρωποκυνηγητό στα γύρω στενά για τη σύλληψη των δραστών, δέχτηκαν επιθέσεις από πέτρες και μπουκάλια.

Τρεις αστυνομικοί της Ομάδας ΔΡΑΣΗ τραυματίστηκαν ελαφρά ενώ η ΕΛ.ΑΣ. προχώρησε στην προσαγωγή 22 ατόμων.

Τα επεισόδια σημειώθηκαν στις οδούς Κωλέττη, Μπενάκη και Μεσολογγίου.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αντίστροφη μέτρηση για την άφιξη Γκουτέρες: Στο επίκεντρο το Κυπριακό

Αντίστροφη μέτρηση για την άφιξη Γκουτέρες: Στο επίκεντρο το Κυπριακό

Αποφασισμένος να εξαντλήσει κάθε περιθώριο για επίλυση του Κυπριακού πριν από τη λήξη της θητείας του εμφανίζεται ο Γενικός Γραμματέας του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες. Όπως είχε δηλώσει τον περασμένο Μάρτιο, δεν είναι ούτε αισιόδοξος ούτε απαισιόδοξος, αλλά αποφασισμένος να κάνει ό,τι περνά από το χέρι του για να επιτευχθεί λύση.