Ανείπωτη τραγωδία - Βρέφος άφησε την τελευταία του πνοή στο Μακάρειο

Ανείπωτη τραγωδία - Βρέφος άφησε την τελευταία του πνοή στο Μακάρειο

Βρέφος τριών μηνών άφησε τη τελευταία του πνοή στο Μακάριο Νοσοκομείο το βράδυ της Πέμπτης, 13 Ιουνίου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, λίγο πριν τις 9:00 το βράδυ βρέφος μεταφέρθηκε χωρίς σφυγμό στο Μακάρειο Νοσοκομείο από τους γονείς του, με καταγωγή από το Καμερούν οι οποίοι διαμένουν στη Λευκωσία.

Παρά τις προσπάθειες των επί καθήκοντι ιατρών, δεν κατέστη δυνατόν να επανέλθει, με αποτέλεσμα γύρω στις 9:25 να αφήσει την τελευταία του πνοή.

Σημειώνεται ότι, τα ακριβή αίτια θανάτου του άτυχου βρέφους θα καταδείξει η νενομισμένη νεκροτομή που θα διενεργηθεί αύριο Σάββατο, 15 Ιουνίου, στις 4:00 το απόγευμα.

* Φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Πλήρης διάψευση των ισχυρισμών Δρουσιώτη από την Αστυνομία - Διερεύνηση ποινικών αδικημάτων

LIVE: Πλήρης διάψευση των ισχυρισμών Δρουσιώτη από την Αστυνομία - Διερεύνηση ποινικών αδικημάτων

Η Αστυνομία Κύπρου ανακοινώνει σήμερα τα αποτελέσματα της έρευνας που πραγματοποίησε τους τελευταίους δύο μήνες σχετικά με τους ισχυρισμούς που διατύπωσε ο Μακάριος Δρουσιώτης στην υπόθεση Σάντη. Η ενημέρωση πραγματοποιείται στην Αστυνομική Ακαδημία Κύπρου, με δήλωση του Αρχηγού Αστυνομίας Θεμιστού Αρναούτη και παρουσίαση των ευρημάτων από τον εκπρόσωπο Τύπου της Δύναμης, Βύρωνα Βύρωνος. Το ThemaOnline σας μεταφέρει ζωντανά όλες τις εξελίξεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE