Ανείπωτη τραγωδία - Βρέφος άφησε την τελευταία του πνοή στο Μακάρειο

Ανείπωτη τραγωδία - Βρέφος άφησε την τελευταία του πνοή στο Μακάρειο

Βρέφος τριών μηνών άφησε τη τελευταία του πνοή στο Μακάριο Νοσοκομείο το βράδυ της Πέμπτης, 13 Ιουνίου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, λίγο πριν τις 9:00 το βράδυ βρέφος μεταφέρθηκε χωρίς σφυγμό στο Μακάρειο Νοσοκομείο από τους γονείς του, με καταγωγή από το Καμερούν οι οποίοι διαμένουν στη Λευκωσία.

Παρά τις προσπάθειες των επί καθήκοντι ιατρών, δεν κατέστη δυνατόν να επανέλθει, με αποτέλεσμα γύρω στις 9:25 να αφήσει την τελευταία του πνοή.

Σημειώνεται ότι, τα ακριβή αίτια θανάτου του άτυχου βρέφους θα καταδείξει η νενομισμένη νεκροτομή που θα διενεργηθεί αύριο Σάββατο, 15 Ιουνίου, στις 4:00 το απόγευμα.

* Φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Καθοριστικός ο ρόλος της ΕΕ στη νέα προσπάθεια για το Κυπριακό»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Καθοριστικός ο ρόλος της ΕΕ στη νέα προσπάθεια για το Κυπριακό»

Η ΕΕ έχει τον πιο καθοριστικό ρόλο στη νέα προσπάθεια του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών για επανέναρξη των συνομιλιών στο Κυπριακό, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης μετά από συνάντηση που είχε με τον Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Αντόνιο Κόστα, στις Βρυξέλλες. 

BEST OF TOTHEMAONLINE