Ανείπωτη τραγωδία - Βρέφος άφησε την τελευταία του πνοή στο Μακάρειο

Ανείπωτη τραγωδία - Βρέφος άφησε την τελευταία του πνοή στο Μακάρειο

Βρέφος τριών μηνών άφησε τη τελευταία του πνοή στο Μακάριο Νοσοκομείο το βράδυ της Πέμπτης, 13 Ιουνίου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, λίγο πριν τις 9:00 το βράδυ βρέφος μεταφέρθηκε χωρίς σφυγμό στο Μακάρειο Νοσοκομείο από τους γονείς του, με καταγωγή από το Καμερούν οι οποίοι διαμένουν στη Λευκωσία.

Παρά τις προσπάθειες των επί καθήκοντι ιατρών, δεν κατέστη δυνατόν να επανέλθει, με αποτέλεσμα γύρω στις 9:25 να αφήσει την τελευταία του πνοή.

Σημειώνεται ότι, τα ακριβή αίτια θανάτου του άτυχου βρέφους θα καταδείξει η νενομισμένη νεκροτομή που θα διενεργηθεί αύριο Σάββατο, 15 Ιουνίου, στις 4:00 το απόγευμα.

* Φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Η επόμενη κίνηση στη Νέα Υόρκη – Τι είπε ο Λετυμπιώτης για Τορναρίτη και επικρίσεις

Κυπριακό: Η επόμενη κίνηση στη Νέα Υόρκη – Τι είπε ο Λετυμπιώτης για Τορναρίτη και επικρίσεις

Στις επόμενες κινήσεις στο Κυπριακό, αλλά και στις αντιδράσεις που προκάλεσε ο διορισμός του Νίκου Τορναρίτη ως απεσταλμένου του Προέδρου της Δημοκρατίας σε χώρες της Ασίας και της Αφρικής, αναφέρθηκε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, μιλώντας στην εκπομπή «Alpha Καλημέρα».

BEST OF TOTHEMAONLINE