Ανείπωτη τραγωδία - Βρέφος άφησε την τελευταία του πνοή στο Μακάρειο

Ανείπωτη τραγωδία - Βρέφος άφησε την τελευταία του πνοή στο Μακάρειο

Βρέφος τριών μηνών άφησε τη τελευταία του πνοή στο Μακάριο Νοσοκομείο το βράδυ της Πέμπτης, 13 Ιουνίου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, λίγο πριν τις 9:00 το βράδυ βρέφος μεταφέρθηκε χωρίς σφυγμό στο Μακάρειο Νοσοκομείο από τους γονείς του, με καταγωγή από το Καμερούν οι οποίοι διαμένουν στη Λευκωσία.

Παρά τις προσπάθειες των επί καθήκοντι ιατρών, δεν κατέστη δυνατόν να επανέλθει, με αποτέλεσμα γύρω στις 9:25 να αφήσει την τελευταία του πνοή.

Σημειώνεται ότι, τα ακριβή αίτια θανάτου του άτυχου βρέφους θα καταδείξει η νενομισμένη νεκροτομή που θα διενεργηθεί αύριο Σάββατο, 15 Ιουνίου, στις 4:00 το απόγευμα.

* Φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανατροπές στην υπόθεση Σάντυ: «Πλαστά τα μηνύματα» - Άφαντο το κρίσιμο κινητό - Βίντεο

Ανατροπές στην υπόθεση Σάντυ: «Πλαστά τα μηνύματα» - Άφαντο το κρίσιμο κινητό - Βίντεο

Ο γρίφος γύρω από την υπόθεση Σάντυ περιπλέκεται, με συνεχείς ανατροπές και τους ανακριτές να αναζητούν το κρίσιμο κινητό της γυναίκας-κλειδί. Αν και η ίδια υποστήριξε πως κατασκεύασε τα επίμαχα μηνύματα μέσω διαδικτυακής εφαρμογής, τα ευρήματα της Europol δείχνουν ότι αυτά παραποιήθηκαν πρόσφατα και όχι το 2020, όπως αρχικά ισχυριζόταν.

BEST OF TOTHEMAONLINE