Άνδρας βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του - Ηλεκτροπληξία δείχνουν οι πρώτες ενδείξεις

Άνδρας βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του - Ηλεκτροπληξία δείχνουν οι πρώτες ενδείξεις

Νεκρός βρέθηκε άνδρας 76 ετών, ο οποίος φαίνεται να έπαθε ηλεκτροπληξία ενώ εκτελούσε εργασίες, χθες Πέμπτη, 13 Ιουνίου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, χθες (13/06) το πρωί γύρω στις 9:30 λήφθηκε πληροφορία στον Αστυνομικό Σταθμό Αγίας Νάπας από την Υπηρεσία Ασθενοφόρων για άνδρα ο οποίος εντοπίστηκε αναίσθητος σε αυλή οικίας στην περιοχή Αγίας Θέκλας.

Στο σημείο μετέβησαν μέλη της Αστυνομίας όπου εντόπισαν τον 76χρονο με τραύμα στο χέρι και στο κεφάλι.

Ο άνδρας μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Παραλιμνίου, όπου επιβεβαιώθηκε ο θάνατός του.

Πρόκειται για άνδρα ηλικίας 76 ετών από τη Βρετανία, μόνιμος κάτοικος Κύπρου.

Σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις, ο 76χρονος εκτελούσε εργασίες στην αυλή της οικίας του και στην προσπάθειά του να αφαιρέσει ασφάλεια από πρίζα, φαίνεται να υπέστη ηλεκτροπληξία.

Τα ακριβή αίτια θανάτου του αναμένεται να διακριβωθούν με τη νενομισμένη νεκροτομή στη σορό του, που θα διενεργηθεί σήμερα (13/06) το μεσημέρι από την Αγγελική Παπέττα.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται.

* Φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Αισιοδοξία για νέα πρωτοβουλία που θα φέρει αποτελέσματα στο Κυπριακό

ΠτΔ: Αισιοδοξία για νέα πρωτοβουλία που θα φέρει αποτελέσματα στο Κυπριακό

Την αισιοδοξία του για μετουσίωση της πολιτικής βούλησης της ελληνοκυπριακής πλευράς σε μια συγκεκριμένη πρωτοβουλία που θα φέρει αποτελέσματα στην προσπάθεια επανέναρξης των συνομιλιών για το Κυπριακό εξέφρασε την Κυριακή ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε δηλώσεις του μετά τη συμμετοχή του στον φιλανθρωπικό αγώνα δρόμου «Run for Autism», στην Αγία Νάπα.

BEST OF TOTHEMAONLINE