Έμπλεξαν τρία πρόσωπα στη Λεμεσό - Βρήκαν στην κατοχή τους 300 κροτίδες και κάνναβη

Έμπλεξαν τρία πρόσωπα στη Λεμεσό - Βρήκαν στην κατοχή τους 300 κροτίδες και κάνναβη

Μέλη της ΥΚΑΝ (Κλιμάκιο Λεμεσού) ανέκοψαν για έλεγχο γύρω στις 6.40 χθες το απόγευμα, πέντε πρόσωπα τα οποία βρίσκονταν σε ανοικτό χώρο στη Λεμεσό.

Κατά τη διάρκεια της έρευνας που ακολούθησε, εντοπίστηκαν στην κατοχή των τριών από αυτούς, μικροποσότητες κάνναβης και συνελήφθησαν για αυτόφωρα αδικήματα. Πρόκειται για δύο 26χρονους και ένα 27χρονο.

Σε έρευνα που διενεργήθηκε στο αυτοκίνητο τέταρτου προσώπου, ηλικίας 26 ετών, εντοπίστηκε ένα χάρτινο κιβώτιο το οποίο περιείχε συνολικά 300 τεμάχια πυροτεχνημάτων και συνελήφθη για το αυτόφωρο αδίκημα της παράνομης κατοχής εκρηκτικών υλών.

Όλοι οι συλληφθέντες κατηγορήθηκαν γραπτώς και αφέθηκαν ελεύθεροι ενώ η ΥΚΑΝ (Κλιμάκιο Λεμεσού) σε συνεργασία με τον Αστυνομικό Σταθμό Πολεμιδιών συνεχίζουν τις εξετάσεις.

* Φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Βίντεο - «Δεν είναι απλό φαινόμενο»: Προειδοποίηση Λέκκα μετά τον σεισμό των 5,3 Ρίχτερ – Κρίσιμες ώρες για την Κύπρο

Βίντεο - «Δεν είναι απλό φαινόμενο»: Προειδοποίηση Λέκκα μετά τον σεισμό των 5,3 Ρίχτερ – Κρίσιμες ώρες για την Κύπρο

Μετά τον ισχυρό σεισμό των 5,3 Ρίχτερ που ταρακούνησε την Κύπρο το πρωί της Τετάρτης, 12 Νοεμβρίου, ο Καθηγητής Δυναμικής Τεκτονικής και Εφαρμοσμένης Γεωλογίας, Ευθύμιος Λέκκας, προειδοποιεί για την ανάγκη ψυχραιμίας αλλά και προσοχής, επισημαίνοντας ότι το φαινόμενο δεν είναι απλό και οι επόμενες 48 ώρες θα είναι καθοριστικές για την εξέλιξή του.

BEST OF TOTHEMAONLINE