Έμπλεξαν τρία πρόσωπα στη Λεμεσό - Βρήκαν στην κατοχή τους 300 κροτίδες και κάνναβη

Έμπλεξαν τρία πρόσωπα στη Λεμεσό - Βρήκαν στην κατοχή τους 300 κροτίδες και κάνναβη

Μέλη της ΥΚΑΝ (Κλιμάκιο Λεμεσού) ανέκοψαν για έλεγχο γύρω στις 6.40 χθες το απόγευμα, πέντε πρόσωπα τα οποία βρίσκονταν σε ανοικτό χώρο στη Λεμεσό.

Κατά τη διάρκεια της έρευνας που ακολούθησε, εντοπίστηκαν στην κατοχή των τριών από αυτούς, μικροποσότητες κάνναβης και συνελήφθησαν για αυτόφωρα αδικήματα. Πρόκειται για δύο 26χρονους και ένα 27χρονο.

Σε έρευνα που διενεργήθηκε στο αυτοκίνητο τέταρτου προσώπου, ηλικίας 26 ετών, εντοπίστηκε ένα χάρτινο κιβώτιο το οποίο περιείχε συνολικά 300 τεμάχια πυροτεχνημάτων και συνελήφθη για το αυτόφωρο αδίκημα της παράνομης κατοχής εκρηκτικών υλών.

Όλοι οι συλληφθέντες κατηγορήθηκαν γραπτώς και αφέθηκαν ελεύθεροι ενώ η ΥΚΑΝ (Κλιμάκιο Λεμεσού) σε συνεργασία με τον Αστυνομικό Σταθμό Πολεμιδιών συνεχίζουν τις εξετάσεις.

* Φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Έρχονται εξελίξεις για την υπόθεση «Σάντη» - Ενημερώνεται από τον Φυτιρή το Υπουργικό

Έρχονται εξελίξεις για την υπόθεση «Σάντη» - Ενημερώνεται από τον Φυτιρή το Υπουργικό

Εξελίξεις αναμένονται την ερχόμενη εβδομάδα στην πολύκροτη υπόθεση «Σάντη». Η ανακριτική ομάδα του Αρχηγείου Αστυνομίας συνεχίζει τη λήψη καταθέσεων από όλα τα πρόσωπα ενδιαφέροντος είτε που αναφέρονται στα μηνύματα είτε που σχετίζονται με αυτά.

BEST OF TOTHEMAONLINE