Παγκύπριο Συμβούλιο Ειρήνης: Η Κούβα να αφαιρεθεί από τις χώρες που υποστηρίζουν την τρομοκρατία

Παγκύπριο Συμβούλιο Ειρήνης: Η Κούβα να αφαιρεθεί από τις χώρες που υποστηρίζουν την τρομοκρατία

Το Παγκύπριο Συμβούλιο Ειρήνης (ΠΣΕ) αναφέρει σε ανακοίνωσή του ότι στηρίζει το δίκαιο αίτημα της Κούβας, να αφαιρεθεί η χώρα από τον κατάλογο των χωρών που υποστηρίζουν την τρομοκρατία.

Η πρόσφατη αφαίρεση της Κούβας από τον κατάλογο των χωρών που αρνούνται να συνεργαστούν για την καταπολέμηση της τρομοκρατίας είναι ένα πρώτο βήμα, προσθέτει.

Το ΠΣΕ αναφέρει επίσης ότι "οι ΗΠΑ οφείλουν να σέβονται το διεθνές δίκαιο όπως όλοι", προσθέτοντας πως "η πολιτική αποκλεισμού της Κούβας είναι μια άδικη, απάνθρωπη και παράνομη πράξη, που πλήττει καίρια την οικονομία και το βιοτικό επίπεδο του λαού".

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Μεταβαίνει στη Μολδαβία - Πρόκειται για την πρώτη επίσημη επίσκεψη Προέδρου της ΚΔ στη χώρα

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Μεταβαίνει στη Μολδαβία - Πρόκειται για την πρώτη επίσημη επίσκεψη Προέδρου της ΚΔ στη χώρα

Οι διμερείς σχέσεις Κύπρου – Μολδαβίας, η ενταξιακή πορεία της Μολδαβίας στην ΕΕ, οι περιφερειακές εξελίξεις, καθώς και οι εξελίξεις στο Κυπριακό θα είναι ανάμεσα στα θέματα που θα απασχολήσουν τις συνομιλίες που θα έχει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης με την Πρόεδρο της Μολδαβίας, κατά τη σημερινή, πρώτη επίσημη επίσκεψη Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας στη Μολδαβία.

BEST OF TOTHEMAONLINE