Παγκύπριο Συμβούλιο Ειρήνης: Η Κούβα να αφαιρεθεί από τις χώρες που υποστηρίζουν την τρομοκρατία

Παγκύπριο Συμβούλιο Ειρήνης: Η Κούβα να αφαιρεθεί από τις χώρες που υποστηρίζουν την τρομοκρατία

Το Παγκύπριο Συμβούλιο Ειρήνης (ΠΣΕ) αναφέρει σε ανακοίνωσή του ότι στηρίζει το δίκαιο αίτημα της Κούβας, να αφαιρεθεί η χώρα από τον κατάλογο των χωρών που υποστηρίζουν την τρομοκρατία.

Η πρόσφατη αφαίρεση της Κούβας από τον κατάλογο των χωρών που αρνούνται να συνεργαστούν για την καταπολέμηση της τρομοκρατίας είναι ένα πρώτο βήμα, προσθέτει.

Το ΠΣΕ αναφέρει επίσης ότι "οι ΗΠΑ οφείλουν να σέβονται το διεθνές δίκαιο όπως όλοι", προσθέτοντας πως "η πολιτική αποκλεισμού της Κούβας είναι μια άδικη, απάνθρωπη και παράνομη πράξη, που πλήττει καίρια την οικονομία και το βιοτικό επίπεδο του λαού".

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Λετυμπιώτης: «Η Κυβέρνηση δεν ακολουθεί μονοδιάστατη προσέγγιση με την Τουρκία»

Λετυμπιώτης: «Η Κυβέρνηση δεν ακολουθεί μονοδιάστατη προσέγγιση με την Τουρκία»

Δεν ακολουθούμε μονοδιάστατη προσέγγιση με την Τουρκία και δεν υιοθετούμε στάση μόνιμης άρνησης είπε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος για να υποδείξει ότι και ο γερμανός Καγκελάριος αναφέρθηκε χθες, στην εποικοδομητική στάση που επιδεικνύει η Κύπρος και ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης όσον αφορά την Τουρκία.

BEST OF TOTHEMAONLINE