Φρίκη στην Ελλάδα: Σκότωσαν άλογο με σφαίρα στο κεφάλι στην Σύρο

Φρίκη στην Ελλάδα: Σκότωσαν άλογο με σφαίρα στο κεφάλι στην Σύρο

Δεν χωράει ο ανθρώπινος νους την πρωτοφανή εν ψυχρώ δολοφονία ενός αλόγου από έναν αδίστακτο «πιστολέρο», ο οποίος το πυροβόλησε στο κεφάλι στον αγροτικό οικισμό του Πάγου στην Σύρο και έσπευσε να εξαφανιστεί μετά την κίνησή του, το μεσημέρι της περασμένης Τρίτης.

Μια νεαρή γυναίκα είχε αναλάβει εδώ και τέσσερα χρόνια την φροντίδα του «Έκτορα», που ήταν άλογο ιππασίας αλλά είχε τραυματιστεί και δεν μπορούσε να αγωνιστεί πλέον.

Το άτυχο άλογο δεν ενοχλούσε κανέναν, ενώ η ιδιοκτήτριά του μεριμνούσε για την τροφή, το νερό και την ιατρική του περίθαλψη.

Το σοκ ήταν μεγάλο όταν επέστρεψε η γυναίκα μετά από τρεισήμισι ώρες στον χώρο όπου διέμενε το άλογο και το βρήκε νεκρό με μια τρύπα στο κεφάλι, που ο κτηνίατρος επιβεβαίωσε ότι προκλήθηκε από πυροβολισμό. Για την θανάτωση του ζώου ενημερώθηκε η Αστυνομία του νησιού και προσπαθεί να εντοπίσει τον δράστη.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Υποχρέωση και καθήκον να μιλάμε για την ΕΟΚΑ στη νέα γενιά»

ΠτΔ: «Υποχρέωση και καθήκον να μιλάμε για την ΕΟΚΑ στη νέα γενιά»

Έχουμε υποχρέωση και καθήκον να μιλάμε στα παιδιά μας και στη νέα γενιά για την ΕΟΚΑ, για τους αγώνες και τις θυσίες όλων αυτών που έδωσαν τη ζωή τους για μια καλύτερη Κύπρο, για την Κυπριακή Δημοκρατία, είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE