Ολοκληρώθηκε η νεκροτομή επί της σορού του βρέφους που «έσβησε» στο Μακάρειο

Ολοκληρώθηκε η νεκροτομή επί της σορού του βρέφους που «έσβησε» στο Μακάρειο

Ολοκληρώθηκε η νεκροτομή επί της σορού του άτυχου βρέφους το οποίο έσβησε στο Μακάρειο Νοσοκομείο την περασμένη Πέμπτη.

Τη νεκροτομή διενήργησαν το απόγευμα του Σαββάτου (15/6) οι ιατροδικαστές Ορθόδοξος Ορθοδόξου και Αγγελική Παπέττα.

Από τη νεκροτομή λήφθηκαν δείγματα για επιστημονικές εξετάσεις.

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με την Αστυνομία, λίγο πριν τις 9:00 το βράδυ της Πέμπτης βρέφος μεταφέρθηκε χωρίς σφυγμό στο Μακάρειο Νοσοκομείο από τους γονείς του.

Παρά τις προσπάθειες των επί καθήκοντι ιατρών, δεν κατέστη δυνατόν να επανέλθει, με αποτέλεσμα γύρω στις 21:25 να αφήσει την τελευταία του πνοή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Στο τραπέζι οι 19 προτάσεις Χριστοδουλίδη – Τι αναμένει η Λευκωσία από Έρχιουρμαν

Κυπριακό: Στο τραπέζι οι 19 προτάσεις Χριστοδουλίδη – Τι αναμένει η Λευκωσία από Έρχιουρμαν

Στις εξελίξεις στο Κυπριακό, στη συνάντηση του Προέδρου με το Δημοτικό Συμβούλιο Μόρφου, στη συνεδρίαση του Προέδρου της Δημοκρατίας με νέους υπό τη μορφή Υπουργικού Συμβουλίου, καθώς και σε άλλα θέματα της επικαιρότητας, αναφέρθηκε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης σε δηλώσεις του σήμερα στους δημοσιογράφους.