Ολοκληρώθηκε η νεκροτομή επί της σορού του βρέφους που «έσβησε» στο Μακάρειο

Ολοκληρώθηκε η νεκροτομή επί της σορού του βρέφους που «έσβησε» στο Μακάρειο

Ολοκληρώθηκε η νεκροτομή επί της σορού του άτυχου βρέφους το οποίο έσβησε στο Μακάρειο Νοσοκομείο την περασμένη Πέμπτη.

Τη νεκροτομή διενήργησαν το απόγευμα του Σαββάτου (15/6) οι ιατροδικαστές Ορθόδοξος Ορθοδόξου και Αγγελική Παπέττα.

Από τη νεκροτομή λήφθηκαν δείγματα για επιστημονικές εξετάσεις.

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με την Αστυνομία, λίγο πριν τις 9:00 το βράδυ της Πέμπτης βρέφος μεταφέρθηκε χωρίς σφυγμό στο Μακάρειο Νοσοκομείο από τους γονείς του.

Παρά τις προσπάθειες των επί καθήκοντι ιατρών, δεν κατέστη δυνατόν να επανέλθει, με αποτέλεσμα γύρω στις 21:25 να αφήσει την τελευταία του πνοή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Καθοριστικός ο ρόλος της ΕΕ στη νέα προσπάθεια για το Κυπριακό»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Καθοριστικός ο ρόλος της ΕΕ στη νέα προσπάθεια για το Κυπριακό»

Η ΕΕ έχει τον πιο καθοριστικό ρόλο στη νέα προσπάθεια του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών για επανέναρξη των συνομιλιών στο Κυπριακό, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης μετά από συνάντηση που είχε με τον Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Αντόνιο Κόστα, στις Βρυξέλλες. 

BEST OF TOTHEMAONLINE