Έκοβε καλώδια από πάσσαλους της ΑΗΚ - Συνελήφθη 33χρονος

Έκοβε καλώδια από πάσσαλους της ΑΗΚ - Συνελήφθη 33χρονος

Στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης κλοπής καλωδίων της ΑΗΚ, η Αστυνομία προχώρησε χθες βάσει δικαστικού εντάλματος στη σύλληψη ενός προσώπου.

Πρόκειται για άντρα ηλικίας 33 ετών, ο οποίος τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Η υπό διερεύνηση υπόθεση αφορά την αποκοπή πέντε πασσάλων της ΑΗΚ (έδαφος του χωριού Άγιος Μάμας στη Λεμεσό) και την κλοπή 900 μέτρων εναέριου καλωδίου.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Λάνιας συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Τα αποτελέσματα μιλούν από μόνα τους»: Ο Χριστοδουλίδης παρουσιάζει τον απολογισμό της Κυπριακής Προεδρίας

«Τα αποτελέσματα μιλούν από μόνα τους»: Ο Χριστοδουλίδης παρουσιάζει τον απολογισμό της Κυπριακής Προεδρίας

Με αναφορά στα σημαντικότερα επιτεύγματα της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης προχώρησε σε απολογισμό μετά την ολοκλήρωση του τελευταίου Ευρωπαϊκού Συμβουλίου της κυπριακής θητείας.

BEST OF TOTHEMAONLINE