Θανατηφόρο τροχαίο στην Ελλάδα: Τέσσερις νεκροί μετά από σύγκρουση ΙΧ με λεωφορείο

Θανατηφόρο τροχαίο στην Ελλάδα: Τέσσερις νεκροί μετά από σύγκρουση ΙΧ με λεωφορείο

Πολύνεκρο τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε το πρωί της Κυριακής έξω από τους Τοξότες Ξάνθης, στην παλαιά Εθνική Οδό Ξάνθης-Καβάλας, όταν λεωφορείο συγκρούστηκε με ΙΧ.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες υπάρχουν 4 νεκροί και 3 τραυματίες από τη σύγκρουση που σημειώθηκε λίγο μετά τις 8.00 όταν ένα ΙΧ έχασε τον έλεγχο και «καρφώθηκε» σε διερχόμενο λεωφορείο.

Το ΙΧ ουσιαστικά διαλύθηκε και οι επιβαίνοντες έχασαν ακαριαία τη ζωή τους ενώ στο δυστύχημα φέρεται να έχει εμπλακεί και ένα δεύτερο ΙΧ.

Η σύγκρουση ήταν ιδιαίτερα σφοδρή, ενώ στο σημείο κινητοποιήθηκαν η Αστυνομία, η Πυροσβεστική και το ΕΚΑΒ.

Πηγή: xanthinea.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Με Αβέρωφ και Αννίτα στο κάδρο, ο Δίπλαρος σηκώνει τη σημαία της ενότητας

ΔΗΣΥ: Με Αβέρωφ και Αννίτα στο κάδρο, ο Δίπλαρος σηκώνει τη σημαία της ενότητας

Η συνάντηση της Αννίτας Δημητρίου με τον Αβέρωφ Νεοφύτου, την Πέμπτη,  δεν μπορεί να αποσυνδεθεί από τη συζήτηση που έχει ήδη ανοίξει στον Δημοκρατικό Συναγερμό, για την επόμενη Προεδρική εκλογή. Η χρονική συγκυρία, οι διαφορετικές δημόσιες τοποθετήσεις των δύο και η παράλληλη παρέμβαση του Ευθύμιου Δίπλαρου, για την ανάγκη διατήρησης της κομματικής ενότητας, συνθέτουν ένα πολιτικό σκηνικό που κάθε άλλο παρά αδιάφορο είναι.