Θανατηφόρο τροχαίο στην Ελλάδα: Τέσσερις νεκροί μετά από σύγκρουση ΙΧ με λεωφορείο

Θανατηφόρο τροχαίο στην Ελλάδα: Τέσσερις νεκροί μετά από σύγκρουση ΙΧ με λεωφορείο

Πολύνεκρο τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε το πρωί της Κυριακής έξω από τους Τοξότες Ξάνθης, στην παλαιά Εθνική Οδό Ξάνθης-Καβάλας, όταν λεωφορείο συγκρούστηκε με ΙΧ.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες υπάρχουν 4 νεκροί και 3 τραυματίες από τη σύγκρουση που σημειώθηκε λίγο μετά τις 8.00 όταν ένα ΙΧ έχασε τον έλεγχο και «καρφώθηκε» σε διερχόμενο λεωφορείο.

Το ΙΧ ουσιαστικά διαλύθηκε και οι επιβαίνοντες έχασαν ακαριαία τη ζωή τους ενώ στο δυστύχημα φέρεται να έχει εμπλακεί και ένα δεύτερο ΙΧ.

Η σύγκρουση ήταν ιδιαίτερα σφοδρή, ενώ στο σημείο κινητοποιήθηκαν η Αστυνομία, η Πυροσβεστική και το ΕΚΑΒ.

Πηγή: xanthinea.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σε χαμηλό βαρομετρικό η σημερινή συνάντηση Χριστοδουλίδη- Ερχιουρμάν-  Από την αισιοδοξία της Πύλας στην αναζωπύρωση της καχυποψίας

Σε χαμηλό βαρομετρικό η σημερινή συνάντηση Χριστοδουλίδη- Ερχιουρμάν- Από την αισιοδοξία της Πύλας στην αναζωπύρωση της καχυποψίας

Στις έντεκα σήμερα το πρωί, στο παλιό αεροδρόμιο Λευκωσίας, ο Νίκος Χριστοδουλίδης και ο Τουφάν Ερχιουρμάν, έχουν ένα ακόμη ραντεβού με το Κυπριακό. Όχι όμως, με τις καλύτερες προϋποθέσεις. Το θετικό κλίμα που δημιουργήθηκε το Σάββατο στην Πύλα, αποδείχθηκε βραχύβιο, οι δημόσιες τοποθετήσεις των τελευταίων ημερών άνοιξαν ξανά μέτωπα και η δυσπιστία επέστρεψε, πριν προλάβει να εδραιωθεί η αισιοδοξία.

BEST OF TOTHEMAONLINE