Θανατηφόρο τροχαίο στην Ελλάδα: Τέσσερις νεκροί μετά από σύγκρουση ΙΧ με λεωφορείο

Θανατηφόρο τροχαίο στην Ελλάδα: Τέσσερις νεκροί μετά από σύγκρουση ΙΧ με λεωφορείο

Πολύνεκρο τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε το πρωί της Κυριακής έξω από τους Τοξότες Ξάνθης, στην παλαιά Εθνική Οδό Ξάνθης-Καβάλας, όταν λεωφορείο συγκρούστηκε με ΙΧ.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες υπάρχουν 4 νεκροί και 3 τραυματίες από τη σύγκρουση που σημειώθηκε λίγο μετά τις 8.00 όταν ένα ΙΧ έχασε τον έλεγχο και «καρφώθηκε» σε διερχόμενο λεωφορείο.

Το ΙΧ ουσιαστικά διαλύθηκε και οι επιβαίνοντες έχασαν ακαριαία τη ζωή τους ενώ στο δυστύχημα φέρεται να έχει εμπλακεί και ένα δεύτερο ΙΧ.

Η σύγκρουση ήταν ιδιαίτερα σφοδρή, ενώ στο σημείο κινητοποιήθηκαν η Αστυνομία, η Πυροσβεστική και το ΕΚΑΒ.

Πηγή: xanthinea.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Με το βλέμμα στραμμένο στις «θετικές εξελίξεις» στο Κυπριακό, βρίσκεται στη Νέα Υόρκη ο Νίκος Χριστοδουλίδης, την ώρα όμως που το διπλωματικό σκηνικό παραμένει ρευστό και κανένα από τα κρίσιμα επόμενα βήματα, δεν μπορεί ακόμη να θεωρηθεί δεδομένο. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, εμφανίζεται να διακρίνει κινητικότητα στο παρασκήνιο και να επενδύει στο προσωπικό ενδιαφέρον του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες. Ωστόσο, την ίδια στιγμή, από την πλευρά των Ηνωμένων Εθνών, δεν έχει μέχρι στιγμής επιβεβαιωθεί ούτε καν η πραγματοποίηση μιας κοινής συνάντησης των δύο πλευρών, με τη Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE