Έφυγε από τη ζωή ηλικιωμένη γυναίκα από θερμοπληξία - Άλλα τρία πρόσωπα νοσηλεύονται σε σοβαρή κατάσταση

Έφυγε από τη ζωή ηλικιωμένη γυναίκα από θερμοπληξία - Άλλα τρία πρόσωπα νοσηλεύονται σε σοβαρή κατάσταση

Δεύτερο περιστατικό θανάτου από θερμοπληξία - αυτή τη φορά γυναίκας 84 ετών - σημειώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου, λόγω του παρατεταμένου καύσωνα που επικρατεί στην Κύπρο.

Σύμφωνα με ενημέρωση από τον Οργανισμό Κρατικών Υπηρεσιών Υγείας (ΟΚΥπΥ) χθες το απόγευμα  καταγράφηκε και δεύτερος θάνατος με αιτία θανάτου την θερμοπληξία.

Το περιστατικό αφορά γυναίκα 84 ετών, η οποία εισήχθηκε την Παρασκευή, 14 Ιουνίου, στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, με διάγνωση από τους θεράποντες ιατρούς τη θερμοπληξία.

Με βάση τα στοιχεία του ΟΚΥπΥ, μέχρι σήμερα συνεχίζουν να νοσηλεύονται στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας με θερμοπληξία τρία άτομα και συγκεκριμένα δύο άντρες και μία γυναίκα.

Η κατάσταση των νοσηλευόμενών, σύμφωνα με τον ΟΚΥπΥ, κρίνεται σοβαρή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τι συζητήθηκε στο τετ α τετ Χριστοδουλίδη – Έρχιουρμαν για ΜΟΕ και εκκρεμή ζητήματα

Τι συζητήθηκε στο τετ α τετ Χριστοδουλίδη – Έρχιουρμαν για ΜΟΕ και εκκρεμή ζητήματα

Παρά το τεταμένο κλίμα, τα Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης συνεχίζουν να διατηρούν ζωντανό τον διάλογο μεταξύ των ηγετών των δύο κοινοτήτων. Στο σημερινό τετ α τετ δόθηκαν κατευθυντήριες γραμμές στους διαπραγματευτές για τα ΜΟΕ και κυρίως για τα οδοφράγματα.

BEST OF TOTHEMAONLINE