Έπιασε τιμόνι τύφλα στο μεθύσι 68χρονος - Οδηγήθηκε στην Αστυνομία

Έπιασε τιμόνι τύφλα στο μεθύσι 68χρονος - Οδηγήθηκε στην Αστυνομία

Εξηνταοκτάχρονος εντοπίστηκε στην Πέγεια, στο πλαίσιο τροχονομικών ελέγχων, να οδηγεί με 97Mg αλκοόλης στον οργανισμό του.

Σύμφωνα με τον Βοηθό Αστυνομικό Διευθυντή Επιχειρήσεων Πάφου, Μιχάλη Νικλάου, χθες στις 22:40 μέλη της Τροχαίας Πάφου ενώ διενεργούσαν έλεγχο στην Λεωφόρο Μιχαλάκη Κυπριανού στην Πέγεια ανέκοψαν όχημα που οδηγείτο από 68χρονο.

Από άλκοτεστ που του έγινε διαφάνηκε ότι αυτός είχε 97Mg αλκοόλ στον οργανισμό του ενώ το επιτρεπτόμενο όριο είναι 22 Mg.

Ο 68χρονος οδηγήθηκε στην Αστυνομία Πάφου και αφού κατηγορήθηκε γραπτώς αφέθηκε ελεύθερος για να κλητευθεί αργότερα.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι το κοινό μας σπίτι και η πολιτική μας οικογένεια»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι το κοινό μας σπίτι και η πολιτική μας οικογένεια»

Ως την «πιο σημαντική πολιτική εξέλιξη» στη σύγχρονη Ιστορία της Κυπριακής Δημοκρατίας, και ως ορθή στρατηγική επιλογή, χαρακτηρίζει ο Πρόεδρος Νίκος Χριστοδουλίδης την ένταξη της χώρας στην Ευρωπαϊκή Ένωση την 1η Μαΐου του 2004.

BEST OF TOTHEMAONLINE