Μαύρος καπνός «σκέπασε» την Αγ. Νάπα - Πού οφείλεται - Δείτε βίντεο και φωτογραφία από το σημείο

Μαύρος καπνός «σκέπασε» την Αγ. Νάπα - Πού οφείλεται - Δείτε βίντεο και φωτογραφία από το σημείο

Πυρκαγιά ξέσπασε το απόγευμα της Κυριακής (16/06) στην Αγία Νάπα.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, Ανδρέα Κεττή, ο πυκνός μαύρος καπνός που είναι ορατός στην ευρύτερη περιοχή της Αγίας Νάπας οφείλεται σε ελλιμενισμένο σκάφος στην μαρίνα.

Η πυροσβεστική ανταποκρίθηκε από τον Πυροσβεστικό Σταθμό Αμμοχώστου. Ανταποκρίθηκαν με τρία πυροσβεστικά οχήματα από σταθμό Αμμοχώστου.

Η πυρκαγιά είναι σε πλήρη εξέλιξη σε ελλιμενισμένο σκάφος στον νότιο λιμενοβραχίονα της μαρίνας.

Γίνεται παραγωγή αφρού με χρήση αναπνευστικών συσκευών.

Δείτε φωτογραφία και βίντεο από το σημείο:

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Με το βλέμμα στραμμένο στις «θετικές εξελίξεις» στο Κυπριακό, βρίσκεται στη Νέα Υόρκη ο Νίκος Χριστοδουλίδης, την ώρα όμως που το διπλωματικό σκηνικό παραμένει ρευστό και κανένα από τα κρίσιμα επόμενα βήματα, δεν μπορεί ακόμη να θεωρηθεί δεδομένο. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, εμφανίζεται να διακρίνει κινητικότητα στο παρασκήνιο και να επενδύει στο προσωπικό ενδιαφέρον του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες. Ωστόσο, την ίδια στιγμή, από την πλευρά των Ηνωμένων Εθνών, δεν έχει μέχρι στιγμής επιβεβαιωθεί ούτε καν η πραγματοποίηση μιας κοινής συνάντησης των δύο πλευρών, με τη Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE