Μαύρος καπνός «σκέπασε» την Αγ. Νάπα - Πού οφείλεται - Δείτε βίντεο και φωτογραφία από το σημείο

Μαύρος καπνός «σκέπασε» την Αγ. Νάπα - Πού οφείλεται - Δείτε βίντεο και φωτογραφία από το σημείο

Πυρκαγιά ξέσπασε το απόγευμα της Κυριακής (16/06) στην Αγία Νάπα.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, Ανδρέα Κεττή, ο πυκνός μαύρος καπνός που είναι ορατός στην ευρύτερη περιοχή της Αγίας Νάπας οφείλεται σε ελλιμενισμένο σκάφος στην μαρίνα.

Η πυροσβεστική ανταποκρίθηκε από τον Πυροσβεστικό Σταθμό Αμμοχώστου. Ανταποκρίθηκαν με τρία πυροσβεστικά οχήματα από σταθμό Αμμοχώστου.

Η πυρκαγιά είναι σε πλήρη εξέλιξη σε ελλιμενισμένο σκάφος στον νότιο λιμενοβραχίονα της μαρίνας.

Γίνεται παραγωγή αφρού με χρήση αναπνευστικών συσκευών.

Δείτε φωτογραφία και βίντεο από το σημείο:

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης από Βουδαπέστη: 8 προτάσεις για μια ισχυρή Ευρώπη και στο βάθος… Γάζα και Κυπριακό

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης από Βουδαπέστη: 8 προτάσεις για μια ισχυρή Ευρώπη και στο βάθος… Γάζα και Κυπριακό

Ως ένα από τα σημαντικότερα άτυπα Συμβούλια της Ευρωπαϊκής Ένωσης χαρακτήρισε τη σημερινή άτυπη Σύνοδο της ΕΕ στο Άλντεν Μπίσεν, στο Βέλγιο, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, δηλώνοντας ότι προσέρχεται με οκτώ συγκεκριμένες προτάσεις της Κυπριακής Δημοκρατίας για την ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας της ΕΕ και με στόχο τη λήψη αποφάσεων με σαφή χρονοδιαγράμματα.

BEST OF TOTHEMAONLINE