Νεκρός ποδηλάτης: Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του άτυχου 43χρονου - Έτσι φαίνεται να έγινε το μοιραίο

Νεκρός ποδηλάτης: Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του άτυχου 43χρονου - Έτσι φαίνεται να έγινε το μοιραίο

Ποδηλάτης, 43 ετών, ο Σωτήρης Πετρίδης, έχασε τη ζωή του χθες το απόγευμα, ενώ κινείτο εντός του Γραμμικού Πάρκου στο Στρόβολο.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ενώ ποδηλατούσε σε μονοπάτι με επικίνδυνη κατωφέρεια, φαίνεται να έχασε την ισορροπία του και πέφτοντας να κτύπησε στο κεφάλι.

Τον Πετρίδη εντόπισε ομάδα φίλων, με τους οποίους είχε μεταβεί στο πάρκο για ποδηλασία. Αντελήφθησαν την απουσία του και άρχισαν να τον αναζητούν.

Ο άτυχος άνδρας μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο γενικό νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου οι επί καθήκοντι γιατροί διαπίστωσαν το θάνατό του.

Η νενομισμένη νεκροτομή επί της σορού του Σωτήρη Πετρίδη, θα καταδείξει τα ακριβή αίτια θανάτου.

Πηγή: Ραδιόφωνο ΡΙΚ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Έχουμε πιο μεγάλη ευθύνη ως μικρά κράτη να εργαστούμε μαζί»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Έχουμε πιο μεγάλη ευθύνη ως μικρά κράτη να εργαστούμε μαζί»

Τους Προέδρους των Κοινοβουλίων μικρών κρατών της Ευρώπης, οι οποίοι βρίσκονται στην Κύπρο για την 18η Διάσκεψή τους, υποδέχθηκε σήμερα στο Προεδρικό Μέγαρο ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, συνοδευόμενος από την Πρόεδρο της Βουλής των Αντιπροσώπων Αννίτα Δημητρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE