Νεκρός ποδηλάτης: Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του άτυχου 43χρονου - Έτσι φαίνεται να έγινε το μοιραίο

Νεκρός ποδηλάτης: Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του άτυχου 43χρονου - Έτσι φαίνεται να έγινε το μοιραίο

Ποδηλάτης, 43 ετών, ο Σωτήρης Πετρίδης, έχασε τη ζωή του χθες το απόγευμα, ενώ κινείτο εντός του Γραμμικού Πάρκου στο Στρόβολο.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ενώ ποδηλατούσε σε μονοπάτι με επικίνδυνη κατωφέρεια, φαίνεται να έχασε την ισορροπία του και πέφτοντας να κτύπησε στο κεφάλι.

Τον Πετρίδη εντόπισε ομάδα φίλων, με τους οποίους είχε μεταβεί στο πάρκο για ποδηλασία. Αντελήφθησαν την απουσία του και άρχισαν να τον αναζητούν.

Ο άτυχος άνδρας μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο γενικό νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου οι επί καθήκοντι γιατροί διαπίστωσαν το θάνατό του.

Η νενομισμένη νεκροτομή επί της σορού του Σωτήρη Πετρίδη, θα καταδείξει τα ακριβή αίτια θανάτου.

Πηγή: Ραδιόφωνο ΡΙΚ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ιράν: Ηγεσία «φάντασμα» υπό το σφυροκόπημα ΗΠΑ-Ισραήλ – Γιατί το καθεστώς δεν καταρρέει παρά τον αποδεκατισμό

Ιράν: Ηγεσία «φάντασμα» υπό το σφυροκόπημα ΗΠΑ-Ισραήλ – Γιατί το καθεστώς δεν καταρρέει παρά τον αποδεκατισμό

Η αεροπορική εκστρατεία των ΗΠΑ και του Ισραήλ κατά του Ιράν έχει αποδεκατίσει τα υψηλότερα κλιμάκια της πολιτικής και στρατιωτικής ηγεσίας, έχει καταστρέψει κρίσιμες στρατιωτικές υποδομές διοίκησης και ελέγχου, καθώς και πολιτικά κτίρια σε ολόκληρη τη χώρα.

BEST OF TOTHEMAONLINE