Αγανακτισμένοι οι μαθητές για το γραπτό των μαθηματικών: «Ίσως το δυσκολότερο που υπήρξε ποτέ»

Αγανακτισμένοι οι μαθητές για το γραπτό των μαθηματικών: «Ίσως το δυσκολότερο που υπήρξε ποτέ»

Φωνές και κατηγορίες εξαπέλυσαν οι γονείς, σχετικά με το δοκίμιο των Μαθηματικών Κατεύθυνσης Γ’ Λυκείου, όπου παρακάθησαν σήμερα Δευτέρα 17 Ιουνίου.

Mάλιστα, αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, κάνουν λόγο για το πιο δύσκολο – ίσως – γραπτό μαθηματικών Παγκύπριων Εξετάσεων, που υπήρξε στην ιστορία του θεσμού.

Δείτε πιο κάτω μερικές από τις αναρτήσεις:

Σε παρέμβαση του στον Alpha, ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Συνδέσμων Γονέων Μέσης Εκπαίδευσης Λοϊζος Κωνσταντίνου ανέφερε ότι ήταν το δυσκολότερο και μεγαλύτερο σε έκταση γραπτό της τελευταίας δεκαπενταετίας.

Τόνισε επίσης ότι συνομίλησε με δώδεκα εκπαιδευτικούς από όλες τις επαρχίες, οι οποίοι έχουν τις ιδέες απόψεις. Συμπλήρωσε επίσης ότι οι μαθητές θα έρεπε να είχαν περισσότερο χρόνο για να διαβάσουν.

Είπε ακόμη ότι από την δυσκολία του δοκιμίου, επηρεάστηκε η ψυχολογία των μαθητών καθώς συνάντησαν μπροστά τους ένα βουνό.

Δείτε όσα είπε:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Προανήγγειλε τρεις διακρατικές συμφωνίες που θα ωθήσουν εξωστρέφεια επιχειρήσεων

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Προανήγγειλε τρεις διακρατικές συμφωνίες που θα ωθήσουν εξωστρέφεια επιχειρήσεων

"Η εξωστρέφεια φέρνει ευκαιρίες", είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, στην ομιλία του στην 98η Γενική Συνέλευση του ΚΕΒΕ, το βράδυ της Δευτέρας, προαναγγέλλοντας, μεταξύ άλλων, ότι το επόμενο διάστημα η Κυπριακή Δημοκρατία θα προχωρήσει σε "τρεις πολύ σημαντικές συμφωνίες" που αναμένεται να ωθήσουν και την εξωστρέφεια των κυπριακών επιχειρήσεων.