Κυψέλη: Στο νοσοκομείο δύο ανήλικοι μετά από συμπλοκή με άνδρα που επιχείρησε να κλέψει μηχανή

Κυψέλη: Στο νοσοκομείο δύο ανήλικοι μετά από συμπλοκή με άνδρα που επιχείρησε να κλέψει μηχανή

Στο νοσοκομείο, με τραύματα από αιχμηρό αντικείμενο, μεταφέρθηκαν τα ξημερώματα της Τρίτης (18/6) δύο ανήλικοι φίλοι μετά από συμπλοκή με έναν άγνωστο άνδρα που αποπειράθηκε να κλέψει τη μοτοσικλέτα του πατέρα ενός εκ των παιδιών.

Το περιστατικό σημειώθηκε περίπου στη 01:30 τα ξημερώματα, στην οδό Μπόχαλη στην Κυψέλη. Ο άγνωστος δράστης επιχείρησε να κλέψει μια μοτοσικλέτα, όμως ο 17χρονος γιος του ιδιοκτήτη τον αντιλήφθηκε, μαζί με έναν 16χρονο φίλο του επιχείρησαν να τον σταματήσουν και τελικά δέχθηκαν επίθεση με αιχμηρό αντικείμενο. Το αποτέλεσμα ήταν ο δράστης να τραυματίσει τον 17χρονο στον καρπό και στην παλάμη του αριστερού χεριού και τον 16χρονο φίλο του στην κοιλιακή χώρα.

Ο πρώτος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ΚΑΤ με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ όπου παραμένει νοσηλευόμενος και ο δεύτερος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» με ιδία μέσα για την παροχή πρώτων βοηθειών και παρέμεινε προληπτικά για τις απαραίτητες εξετάσεις.

ΠΗΓΗ: ertnews.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σαφές μήνυμα ΠτΔ στην Τουρκία από τη Βουλή των Ελλήνων - «Η λύση δύο κρατών δεν υφίσταται ούτε ως σκέψη»

Σαφές μήνυμα ΠτΔ στην Τουρκία από τη Βουλή των Ελλήνων - «Η λύση δύο κρατών δεν υφίσταται ούτε ως σκέψη»

Ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, μιλώντας ενώπιον της Ολομέλειας της Βουλής των Ελλήνων στην Αθήνα, έστειλε μήνυμα ενότητας, ιστορικής μνήμης και συνέχισης του αγώνα για απελευθέρωση και επανένωση της Κύπρου.