ΗΠΑ: Ο στρατός κατέστρεψε ραντάρ και drone των Χούθι της Υεμένης

ΗΠΑ: Ο στρατός κατέστρεψε ραντάρ και drone των Χούθι της Υεμένης

Οι αμερικανικές ένοπλες δυνάμεις ανακοίνωσαν πως χθες Δευτέρα κατέστρεψαν τέσσερα ραντάρ, τηλεκατευθυνόμενο μη επανδρωμένο σκάφος επιφανείας (USV) και τηλεκατευθυνόμενο μη επανδρωμένο εναέριο όχημα (UAV) των Χούθι της Υεμένης.

Τα ραντάρ και το USV καταστράφηκαν σε περιοχές ελεγχόμενες από τους αντάρτες στην Υεμένη και το UAV πάνω από την Ερυθρά Θάλασσα, διευκρίνισε μέσω X το μεικτό διοικητήριο των αμερικανικών ενόπλων δυνάμεων που είναι αρμόδιο για τη Μέση Ανατολή (CENTCOM, «κεντρική διοίκηση»).

Πηγές: ΑΠΕ-ΜΠΕ, Reuters

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΚΟ: Συντονισμός με Χριστοδουλίδη με το βλέμμα στο 2028 - Η ΕΔΕΚ ανοίγει ξανά τις πόρτες στους διαγραφέντες

ΔΗΚΟ: Συντονισμός με Χριστοδουλίδη με το βλέμμα στο 2028 - Η ΕΔΕΚ ανοίγει ξανά τις πόρτες στους διαγραφέντες

Στο ΔΗΚΟ, η νέα συνάντηση της Γραμματείας του κόμματος, με τον Νίκο Χριστοδουλίδη το απόγευμα της Δευτέρας, επιβεβαιώνει ότι η συνεργασία με το Προεδρικό,  συνεχίζεται και αποκτά πιο οργανωμένο χαρακτήρα. Στην ΕΔΕΚ, η απόφαση για άρση όλων των διαγραφών επιχειρεί να σηματοδοτήσει μια διαφορετική επανεκκίνηση: αυτή της εσωτερικής συσπείρωσης και της επιστροφής ανθρώπων που τα προηγούμενα χρόνια βρέθηκαν εκτός κόμματος.

BEST OF TOTHEMAONLINE