Σοβαρό ατύχημα για τη Ρούλα Πισπιρίγκου - Τι συνέβη

Σοβαρό ατύχημα για τη Ρούλα Πισπιρίγκου - Τι συνέβη

Σοβαρό ατύχημα είχε η Ρούλα Πισπιρίγκου καθώς σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, η 35χρονη παιδοκτόνος της Πάτρας έσπασε το χέρι.

Η κατηγορούμενη για τις δολοφονίες των δυο εκ των τριών παιδιών της (για την Τζωρτζίνα έχει κριθεί ένοχη για τον θάνατό της), βρισκόταν σε κλούβα της ΕΛ.ΑΣ. όταν έπεσε και έσπασε το χέρι της.

Η κατάστασή της δεν εμπνέει ανησυχία.

Πηγή: e-radio.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Η λύση στην παρανομία του σφετερισμού είναι η επίλυση του Κυπριακού - Καταδικάζει τις επιθέσεις κατά γεωργών στη Νεκρή Ζώνη

ΠτΔ: Η λύση στην παρανομία του σφετερισμού είναι η επίλυση του Κυπριακού - Καταδικάζει τις επιθέσεις κατά γεωργών στη Νεκρή Ζώνη

Η λύση στην παρανομία σε σχέση με τους σφετερισμούς περιουσιών στις κατεχόμενες περιοχές, είναι η επίλυση του Κυπριακού, τόνισε, την Τρίτη, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων μετά την επίσκεψή του στο Συνεδριακό Κέντρο Φιλοξενία στη Λευκωσία, που θα φιλοξενήσει μεγάλο μέρος εκδηλώσεων και δραστηριοτήτων της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE