Θανατηφόρο στη Λεμεσό: «Μίλησε» η νεκροτομή επί της σορού της 47χρονης Μαρίας – Όσα κατέδειξε

Θανατηφόρο στη Λεμεσό: «Μίλησε» η νεκροτομή επί της σορού της 47χρονης Μαρίας – Όσα κατέδειξε

Ολοκληρώθηκε η νεκροτομή επί της σορού της άτυχης Μαρίας Παστερκαμπ 47 ετών από την Ουκρανία μόνιμη κάτοικο Κύπρου η οποία άφησε την τελευταία της πνοή στην άσφαλτο σε τροχαίο δυστύχημα στην επαρχία Λεμεσού.

Σύμφωνα με τα ευρήματα της νεκροτομής που διενήργησε ο ιατροδικαστής Νικόλας Χαραλάμπους, ο θάνατος της 47χρονης επήλθε από βαρύτατη κρανιοεγκεφαλική κάκωση.

Υπενθυμίζεται ότι η άτυχη 47χρονη ενώ οδηγούσε το αυτοκίνητό της στον δρόμο Τροόδους προς Λεμεσό σε κάποιο σημείο του δρόμου πριν από την Άλασσα έχασε τον έλεγχο του οχήματος της και αφού προσέκρουσε και πέρασε από κιγκλίδωμα ασφαλείας, κατέληξε σε χαντάκι.

Στο σημείο έσπευσαν μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας όπου απεγκλώβισαν την 47χρονη από το όχημα της.

Αφού μεταφέρθηκε στο ΓΝ Λεμεσού διαπιστώθηκε από τους θεράποντες ιατρούς ο θάνατός της.
Τα αίτια του τροχαίου συνεχίζουν να διερευνώνται.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η δύσκολη εξίσωση του Νίκου Χριστοδουλίδη: To ΔΗΚΟ, ο ανθεκτικός ΔΗΣΥ και το στοίχημα του 2028

Η δύσκολη εξίσωση του Νίκου Χριστοδουλίδη: To ΔΗΚΟ, ο ανθεκτικός ΔΗΣΥ και το στοίχημα του 2028

Ο Νίκος Χριστοδουλίδης, βρίσκεται αντιμέτωπος με ένα πολιτικό δεδομένο, που δεν μπορεί πλέον να αγνοήσει: οι ισορροπίες που διαμορφώθηκαν στις προεδρικές εκλογές του 2023, δεν υπάρχουν σήμερα, με την ίδια μορφή.