Παύση Γεν. Ελεγκτή: Εκκρεμεί η υπόθεση – Καμία επαφή με Σαββίδη εκτός δικαστηρίου

Παύση Γεν. Ελεγκτή: Εκκρεμεί η υπόθεση – Καμία επαφή με Σαββίδη εκτός δικαστηρίου

Συνεχίζεται η εκδίκαση της υπόθεσης για παύση του Γενικού Ελεγκτή, Οδυσσέα Μιχαηλίδη, με το Γενικό Εισαγγελέα, Γιώργο Σαββίδη, να αποφεύγει να σχολιάσει οτιδήποτε.

Συγκεκριμένα, ερωτηθείς αν υπήρξε κάποια εξέλιξη σχετικά με την πρόταση των συνηγόρων του Γενικού Ελεγκτή, Οδυσσέα Μιχαηλίδη, για διευθέτηση της υπόθεσης που αφορά στο αίτημα για παύση του κ. Μιχαηλίδη, εκτός δικαστικής αιθούσης, ο κ. Σαββίδης είπε πως δεν είναι σωστό να σχολιάσει οτιδήποτε για υπόθεση που εκκρεμεί στο δικαστήριο, προσθέτοντας ότι δεν έχει γίνει οποιαδήποτε επαφή εκτός δικαστηρίου.

«Η υπόθεση εκκρεμεί, συνεχίζεται η εκδίκασή της και θα αναμένουμε τη συμπλήρωση της διαδικασίας», κατέληξε.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Κράτος Μαφία»: Ο Αναστασιάδης στο επίκεντρο του φορολογικού ελέγχου - Ποιοι μπαίνουν στο μικροσκόπιο

«Κράτος Μαφία»: Ο Αναστασιάδης στο επίκεντρο του φορολογικού ελέγχου - Ποιοι μπαίνουν στο μικροσκόπιο

Τριμελή επιτροπή έχει ορίσει ο Έφορος Φορολογίας, προκειμένου να εξετάσει το υλικό που διαβιβάστηκε από την Αρχή κατά της Διαφθοράς αναφορικά με τις καταγγελίες και τα ευρήματα που συνδέονται με το βιβλίο του Μακάριου Δρουσιώτη «Κράτος Μαφία».

BEST OF TOTHEMAONLINE