Παύση Γεν. Ελεγκτή: Εκκρεμεί η υπόθεση – Καμία επαφή με Σαββίδη εκτός δικαστηρίου

Παύση Γεν. Ελεγκτή: Εκκρεμεί η υπόθεση – Καμία επαφή με Σαββίδη εκτός δικαστηρίου

Συνεχίζεται η εκδίκαση της υπόθεσης για παύση του Γενικού Ελεγκτή, Οδυσσέα Μιχαηλίδη, με το Γενικό Εισαγγελέα, Γιώργο Σαββίδη, να αποφεύγει να σχολιάσει οτιδήποτε.

Συγκεκριμένα, ερωτηθείς αν υπήρξε κάποια εξέλιξη σχετικά με την πρόταση των συνηγόρων του Γενικού Ελεγκτή, Οδυσσέα Μιχαηλίδη, για διευθέτηση της υπόθεσης που αφορά στο αίτημα για παύση του κ. Μιχαηλίδη, εκτός δικαστικής αιθούσης, ο κ. Σαββίδης είπε πως δεν είναι σωστό να σχολιάσει οτιδήποτε για υπόθεση που εκκρεμεί στο δικαστήριο, προσθέτοντας ότι δεν έχει γίνει οποιαδήποτε επαφή εκτός δικαστηρίου.

«Η υπόθεση εκκρεμεί, συνεχίζεται η εκδίκασή της και θα αναμένουμε τη συμπλήρωση της διαδικασίας», κατέληξε.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικές 2028: Η κυβέρνηση απαντά στην κριτική για «προεκλογική» ατζέντα

Προεδρικές 2028: Η κυβέρνηση απαντά στην κριτική για «προεκλογική» ατζέντα

Οι Προεδρικές Εκλογές του 2028 αρχίζουν να αποκτούν ολοένα και μεγαλύτερο χώρο στην πολιτική συζήτηση, παρά το γεγονός ότι απομένει σημαντικό χρονικό διάστημα μέχρι την κάλπη.

BEST OF TOTHEMAONLINE