Καταζητούνται δύο πρόσωπα για υποβοήθηση μεταναστών - Δείτε φωτογραφίες

Καταζητούνται δύο πρόσωπα για υποβοήθηση μεταναστών - Δείτε φωτογραφίες

Η Αστυνομία ζητά πληροφορίες που μπορούν να βοηθήσουν στον εντοπισμό δύο προσώπων τα οποία καταζητούνται για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση που αφορά αδικήματα συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, υποβοήθησης προσώπων τρίτης χώρας να εισέλθουν στη Δημοκρατία, με πρόθεση και με σκοπό αποκόμισης κέρδους, λαθρεμπορίου μεταναστών, πλαστοπροσωπίας, κλπ., τα οποία διαπράχθηκαν μεταξύ των ημερομηνιών 08/08/2023 – 08/04/2024 στις επαρχίες Λάρνακας και Αμμοχώστου.

Πρόκειται για την TARA MINAFAR, 30 ετών από το Ιράν, ενώ ο άνδρας, επίσης Ιρανός, χρησιμοποιεί συνήθως το όνομα OSMAN YAZICI και παρουσιάζεται ως τουρκοκύπριος με αγγλικό διαβατήριο.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό τους, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Αμμοχώστου, στον αριθμό 23803040 ή τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικές 2028: Ο ΔΗΣΥ αναζητεί πρωταγωνιστικό ρόλο, το ΑΚΕΛ χαράζει στρατηγική και οι συμμαχίες μπαίνουν στο τραπέζι

Προεδρικές 2028: Ο ΔΗΣΥ αναζητεί πρωταγωνιστικό ρόλο, το ΑΚΕΛ χαράζει στρατηγική και οι συμμαχίες μπαίνουν στο τραπέζι

Από την απόφαση της Αννίτας Δημητρίου να μην διεκδικήσει το προεδρικό χρίσμα έως τις προειδοποιήσεις Παμπορίδη για επανάληψη του 2023 και τον οδικό χάρτη του ΑΚΕΛ, οι πολιτικές διεργασίες για την Προεδρία της Δημοκρατίας αποκτούν σταδιακά σαφέστερο προσανατολισμό.

BEST OF TOTHEMAONLINE